(VIDEO) SRBIN OD 100 MILIONA EVRA: Lacio odredio cifru za koju pušta Sergeja! Otimaju se Junajted, Siti, PSŽ i Juventus!
Foto: Reuters

Pola Evrope ga traži

(VIDEO) SRBIN OD 100 MILIONA EVRA: Lacio odredio cifru za koju pušta Sergeja! Otimaju se Junajted, Siti, PSŽ i Juventus!

Fudbal -

Pola Evrope je stalo u red za Sergeja Milinkovića-Savića, ali će morati duboko da zavuku ruku u džep kako bi doveli srpskog internacionalca u svoje redove.

Popularni SMS duže vreme pruža fantastične igre u dresu Lacija, pa je klub iz Rima rešio da obelodani cenu po kojoj može da ide.

A ta cena je ni manje ni više nego okruglo 100 miliona evra! U prvom redu su zainteresovani Mančester junajted, Mančester siti, Pari Sen Žermen i Juventus!

Ukoliko se ostvari transfer, SMS će postati daleko najskuplji srpski fudbaler u istoriji! Sadašnji rekord drži Nemanja Matić koji je letos iz Čelsija prešao u Mančester junajted za 45 miliona evra! Takođe, to će biti najveći transfer u istoriji kluba iz Rima.

Rimljani su do sada uporno odbijali sve ponude za srpskog igrača.

Predsednik kluba Klaudio Lotito odbio je letos ponudu Juventusa od 70 miliona evra, a spominjalo se i da neki engleski klubovi nude 80 miliona evra, što nije zadovoljilo prohteve prvog čoveka italijanskog kluba.

Sergej Milinković-Savić je ove sezone u italijanskoj Seriji A odigrao devet utakmica i postigao dva gola, dok je u Ligi Evropa na tri utakmice postigao dva gola, uz asistenciju.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track