(FOTO) ZASIJAO KROV: Novo izdanje stadiona Voždovca
Foto: FK Voždovac

novi izgled

(FOTO) ZASIJAO KROV: Novo izdanje stadiona Voždovca

Fudbal -

Na „krovu“ Stadion šoping centra se ove sezone igra najlepši fudbal.

Voždovac se nakon prvog kruga takmičenja nalazi na poziciji koja vodi u evropska takmičenja, a da postaje i pravi evropski takmac pokazuje i činjenica da su ozbiljni projekti odrađeni na „krovu“. Voždovac definitivno postavlja standarde i pomera granice.

Svlačionice za omladinsku školu su uskoro spremne, postavljen je novi semafor po uzoru na velikane evropskog fudbala, a tribine i stadion su dobili i novo ruho. Radovi na Dušanovcu su konstantni i stadion svakim novim danom poprima sve lepši izgled i pruža sve bolje uslove raznim korisnicima. Kišobrani će otići u istoriju, za verne navijače neće biti brige, mediji, odnosno kamermani će imati još bolje uslove za rad, roditelji će sa još većim užitkom pratiti prve fudbalske korake svojih pulena.

foto: FK Voždovac

Ne čudi da publika dolazi u sve većem broju na utakmice Voždovca zbog dobre igre, ali i zbog rezultata. Primetan je rast i publike koja dolazi pre svega na utakmice koje Zmajevi igraju kod kuće, te su i očekivanja da se poveća i broj posetilaca na stadionu.

Samim tim, postavljanjem krova gledaoci će imati još bolje uslove i moći još više da uživaju u utakmicama Voždovca.

Sa krova se vidi pravi pogled u budućnost, put koji vodi u Evropu.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: fkvoždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je on novi selektor Srbije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track