TRENER SKENDERBEGA NEĆE DA PRIČA O DRONU: Samo fudbal u fokusu
Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

PRED DUEL SA PARTIZANOM

TRENER SKENDERBEGA NEĆE DA PRIČA O DRONU: Samo fudbal u fokusu

Fudbal -

Trener Skenderbega Ilir Daja rekao je večeras da je njegova ekipa u Beograd doputovala da osvoji tri boda protiv Partizana, kao i da ima želju da se sutra priča samo o fudbalu.

"Igraćemo vrlo tešku utakmicu protiv Partizana, koji ima veliki individualni kvalitet. Dolazimo s ciljem da pobedimo. Igrom u Elbasanu smo pokazali da možemo da budemo dobar protivnik, ali nismo uspeli da pobedimo. Nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Daja novinarima u Beogradu.

Skenderbeg će sutra gostovati Partizanu u četvrtom kolu Grupe B Lige Evropa.

"Oni će imati i veliku podršku navijača, što je sigurno veliki stimulans, ali s druge strane otežavajuća oklnost za moj tim. Takođe, oni će imati i teret, jer imaju emotivni pritisak. Moramo igrati pažljivo, kao i do sada. Poznajemo ih, mislim da nije nemoguće odneti pobedu", rekao je Daja.

Pre tri godine utakmica na stadionu Partizana između Srbije i Albanije prekinuta je zbog upada drona koji je nosio zastavu Velike Albanije. Novinari su pitali Daju za komentar.

"Fokus treba da bude na sportskom aspektu. Došli smo ovde da igramo utakmicu. Nadamo se da će nam Partizan uzvratiti gostoprimstvo. Sutra neka se priča o fudbalu. Sve to što se dešavalo, ne tiče se ni nas, ni protivnika. Ni nas ni protivnika", rekao je on.

Daja je dodao da će u ekipi biti "nekoliko promena", jer je nekolicina igrača skoro izašlo iz povrede.

On nije želeo da komentariše kaznu Evropske fudbalske unije (Uefa) izrečenu njegovom klubu od jedne utakmice igranja pred praznim stadionom i dodao da je "fudbal tu kako bi spajao ljude, a ne odvajao".

Utakmica između Partizana i Skenderbega igraće se sutra od 19.00 u Beogradu.

(Beta, Foto: FK Partizan)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto je meč u Londonu utakmica decenije za Zvezdu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track