(KURIR TV) EVROPSKI PARTIZAN Tavamba: Osvetio sam se Skenderbegu!
Foto: Dado Đilas

CRNO-BELI BLISTALI

(KURIR TV) EVROPSKI PARTIZAN Tavamba: Osvetio sam se Skenderbegu!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je da je njegova ekipa u pobedi protiv Skenderbega pokazala karakter i zahvalio saigraču Ognjenu Ožegoviću koji mu je asistirao kod gola.

"Zadovoljan sam, dugo smo se pripremali za ovu utakmicu. Bili smo malo razočarani zbog rezultata u Albaniji (0:0) u prošlom kolu, ali danas smo osvojili tri boda i cela ekipa je zadovoljna. Nadam se da će i navijači imati više vere u nas, pošto nekoliko prošlih utakmica nismo igrali dobro, ali s obzirom na broj mečeva od početka sezone, normalno je da dođe do pada forme", rekao je Tavamba.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu albanski Skenderbeg sa 2:0, golovima Zorana Tošića iz slobodnog udarca i Leandra Tavambe.

"Danas smo pokazali da imamo karakter i kvalitet i nadam se da ćemo nastaviti tako. Imao sam veliku želju da postignem gol, pošto sam tamo u prošloj utakmici imao veliku šansu, ali je nisam iskoristio, a danas sam se, na neki način, osvetio. Hvala saigraču (Ognjenu) Ožegoviću koji je odlučio da mi doda loptu. Pokazali smo solidarnost, bolji smo kad smo složni, to je pokazao ovaj rezultat", naveo je Tavamba.

1 / 16 Foto: Dado Đilas

Partizan je drugi na tabeli Grupe B sa pet bodova i ima pet manje od prvoplasiranog Dinama, a dva više od Jang Bojsa, sa kojim igra 23. novembra u Beogradu.

Jang Bojs je večeras izgubio od Dinama iz Kijeva sa 0:1.

"To će biti veoma važna utakmica. Jang Bojs je izgubio, mi idemo u narednu utakmicu da zadržimo poziciju koju imamo i videćemo šta će biti", dodao je Tavamba.

kurir.rs / Beta

foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track