MILOJEVIĆ ŽALI ZA ŠANSAMA: Ni mnoge veće ekipe na ovom stadionu nemaju toliko prilika
Foto: EPA / Sasha Steinbach

Trener Crvene zvezde

MILOJEVIĆ ŽALI ZA ŠANSAMA: Ni mnoge veće ekipe na ovom stadionu nemaju toliko prilika

Fudbal -

Pokazali smo da se ne plašimo, došli smo da pobedimo, rekao je Milojević

Mogla je Zvezda do sva tri boda protiv Arsenala. Svestan je toga i Vladan Milojević.

- Slična utakmica kao u Beogradu. Dobro smo se spremili. Na startu meča u Beogradu malo smo bili više impresionirani, što nije trebalo, dok nismo uhvatili ritam. Ovde smo došli da igramo odvažno i ispravimo greške. Odigrali smo dobro poluvreme, znali da će biti pritisak, da treba da izdržimo. U prvom poluvremenu smo mogli neke situacije da rešimo bolje što se tiče same igre. Imali smo par izuzetnih situacija, mnogo veće ekipe na ovom stadionu nemaju toliko prilika, koje jednostavno morate da iskoristite - rekao je Milojević.

foto: Reuters

- Žalimo za Vujadinovom prečkom. Odigrali smo dobru utakmicu, čestitao bih momcima. Arsenalu želim da ostvari sve što je zacrtao ove godine.

- Igrati u Londonu, na ovako prelepom stadionu, je uživanje. Sve pozitivno imam da kažem. Zvezda pripada ovoj grupi samog krema evropskih ekipa. Arsenal je po meni ekipa Lige šampiona i apsolutno je favorit da osvoji Ligu Evropa, u svakom slučaju veliko iskustvo za nas. Moji igrači rastu iz utakmice u utakmicu. Svi koji su igrali, ovo su im prve utakmice nisu igrali LE, to je jedno lepo iskustvo i značiće im u karijerama. Prelep je osećaj.

foto: Reuters

Uvek očekujem da moji igrači igraju dobro. Jednostavno, bilo je pitanje u Beogradu, kao i ovde, nemaju čega da se plaše, oni su dobri igrači, profesionalci, vredno treniraju. Drago mi je da su pogledali u oči jedan Arsenal, koji je fantastična ekipa. To je potvrda nama samima da možemo. Zbog toga mi je izuzetno drago.

- Verujem kada se završi utakmica da pričam s jedne ili druge strane. Pravili smo šanse, mnogo konkretnih za razliku od Beograda. Imamo Račića i malog Adžića koji je 1998 godište iz sasvim druge sredine, igrali do prošle godine omladinsku ligu. U Beogradu su imali Čeha, jednog od najboljih golmana u Evropi.

Iskren da budem, čuo sam rezultat, ali verujte mi, stvarno ne razmišljam o tome. Pokazali smo da se ne plašimo, došli smo da pobedimo. Ima još mnogo da se igra. Keln je Keln, bundesligaš, ne možete da ga zanemarite. Tu je i BATE Borisov. To su dobre, respektabilne ekipe. Ako ništa drugo, mislim da će da bude zanimljivo - zaključio je Milojević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track