ORLIĆI U JERMENIJI: Euro 2019. na vidiku
Foto: Privatna Arhiva

Kvalifikacije

ORLIĆI U JERMENIJI: Euro 2019. na vidiku

Fudbal -

Četa Gorana Đorovića s pravom širi optimizam, dok selektor u svom stilu spušta loptu na zemlju

Ako je suditi po atmosferi u taboru mlade reprezentacije Srbije, bliži se nova pobeda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2019. godine. „Orlići“ sutra (12.00) gostuju Jermeniji, a trijumf u Beču (3:1) pre četiri dana omogućio im je da u ovaj meč uđu s liderske pozicije grupe 7 i maksimalnim skorom.

- Stigli smo u Jerevan sa ciljem da osvojimo nove bodove - jasan je Luka Jović.

- Imamo karakter da svima damo ne jedan gol, nego više, kao što je bio slučaj u Austriji. Nema razloga da se i u Jerevanu ne ide na pobedu, svuda treba juriti tri boda jer mi to možemo - nadovezao se Aleksandar Lutovac.

Četa Gorana Đorovića s pravom širi optimizam, dok selektor u svom stilu spušta loptu na zemlju.

- Rekao sam posle utakmice u Beču da nemamo mnogo vremena za slavlje, jer nas već sutra očekuje novi izazov. U fudbalu ne možemo da živimo od prošlosti, postoji samo ono što sledi, a to su novi protivnici i nove utakmice. Analizirali smo predstojećeg rivala i mogu reći da nam neće biti lako - rekao je Goran Đorović.

G. A.

Debitant

LUKA ILIĆ: NEMA SREĆNIJIH OD MENE

Luka Ilić nije mogao da zamisli lepši debi u dresu mlade reprezentacije. Gol u Beču svakako će mu dati krila pred naredne izazove.

- Svakome je san da igra za reprezentaciju. Dobio sam poziv da igram za tri godine stariju ekipu, a postići pogodak i pobediti jakog protivnika u gostima je stvarno neverovatan osećaj.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda među 10 najboljih klubova u Evropi! Evo i zbog čega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track