ZVEZDIN VUNDERKIND NA CENI: Nemci se otimaju za Luku Adžića!
Foto: Dragana Udovičić

LEPO

ZVEZDIN VUNDERKIND NA CENI: Nemci se otimaju za Luku Adžića!

Fudbal -

Hamburg spreman da ponudi dva miliona evra crveno-belima za mladog reprezentativca

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić mogao bi da napusti Marakanu već ove zime.

Skauti Hamburgera već mesecima pomno prate igre najboljeg izdanka omladinske škole Crvene zvezde, momka koji je na Marakani od svoje pete godine. Luka Adžić (19) ima ugovor s Crvenom zvezdom do decembra 2018. godine, a pored bundesligaša interes za njega odranije postoji od Atletika iz Madrida, Sanderlenda i PSV Ajndhovena.

Nemački mediji u hvalospevima pišu o Luki Adžiću, nazivaju ga jednim od najtalentovanijih mladih fudbalera s Balkana, za koga bi Hamburger bio spreman da plati između 1,5 i dva miliona evra. Nemci pišu da HSV već dve godine prati razvoj i potencijal mladog Adžića, njegove driblinge i inteligentne poteze, s tim što navode da je Luka Adžić dečak „koji voli da se igra fudbala“. Činjenica da je ove sezone odigrao 11 utakmica za prvi tim Crvene zvezde, od čega je na pet bio starter, jasno govori da je Luka Adžić iskoristio priliku koju je dobio od trenera Vladana Milojevića.

S obzirom na to da se radi o standardnom članu mlade reprezentacije Srbije, za nemačke prilike Luka Adžić uopšte nije skup. Ostaje samo pitanje hoće li i kako će Zvezda odgovoriti na izazov iz Bundeslige.

Kurir / A. R.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta se dešava u Partizanu? Treba li Nikolić da ostane?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track