URNEBESNO! Golman Vladimir Bajić: Šta sudiju briga što šutiram preko tribine!
Foto: FK Spartak

Spskom fudbalu od muke da se nasmeješ

URNEBESNO! Golman Vladimir Bajić: Šta sudiju briga što šutiram preko tribine!

Fudbal -

Čuvar mreže čačanskog Borca Vladimir Bajić, iznerviran zbog odluka sudije Milana Ilića, na meču sa Spartakom loptu svaki put slao daleko preko tribine Gradskog stadiona

Neverovatna dešavanja iz Subotice, sa meča Spartaka i Borca, obišli su Evropu zahvaljujući društvenim mrežama.

Svet je mogao da vidi kako se deli fudbalska pravda u Superligi i kako fudbaleri reaguju na odluke. Čačani su zbog protesta nakon dosuđenog penala arbitra Milana Ilića iz Ćuprije dobili dva crvena kartona, onda su drugi deo meča dočekali sedeći na terenu, da bi kasnije golman Vladimir Bajić svaku loptu koja bi mu došla u posed šutnuo preko tribine, negde van stadiona.

- Ma, smučilo mi se sve. Dođe mi lopta, pogledam kome da dodam, nema nikog slobodnog. Onih osmorica, svi ispred mog kaznenog, svi pokriveni. Onda, onako iznerviran, šutnem je negde preko tribine. To je bio moj način protesta. Šta sudiju briga gde ću je poslati, moje je pravo da radim s njom šta hoću. Da nam nije isključio dva igrača, imao bih kome da je dam - priča golman Borca Vladimir Bajić.

foto: FK Spartak

Dok je trajala Bajićeva tačka na Gradskom stadionu, niko se od igrača Spartaka nije bunio.

- Mislim da je i njih bilo sramota zbog penala i naših isključenja. Ništa nisu rekli dok sam ispucavao lopte preko. Koliko ih je otišlo? Ne znam, čini mi se da su ih uspešno prikupili sve, jer meč nije bio u zastoju nijednog trenutka. Treba pitati Spartakovog ekonoma, on ipak jedini zna pravo stanje s loptama.

Kurir / D. P.

Foto: FK Spartak

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Šta bi naši fudbaleri uradili kada bi saznali da im trener ima kancer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track