MAŽIĆ TEŠI BUFONA: Srbin sudi na meču Juventus-Barselona
Foto: EPA, Reuters

Sudi derbi Lige šampiona

MAŽIĆ TEŠI BUFONA: Srbin sudi na meču Juventus-Barselona

Fudbal -

Naš najbolji arbitar sutra će deliti pravdu na meču Juventus - Barselona, a ovaj duel biće prvi za legendarnog golmana posle predmundijalske tragedije

Srbi će biti glavni akteri derbija Lige šampiona! Doduše, ne sa loptom, već sa pištaljkom i zastavicama. Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić deliće pravdu na sutrašnjem meču između Juventusa i Barselone.

Interesantno je da će Mažić suditi prvu utakmicu legendarnom italijanskom golmanu Đanluiđiju Bufonu od kraha koji su „azuri“ doživeli u kvalifikacijama za Mundijal. Popularni Điđi nije branio u poslednjem kolu Serije A, pošto se psihički osećao loše, bio je u nekoj vrsti depresije i zamolio je trenera Alegrija da preskoči meč sa Sampdorijom. Umesto njega, između stativa je sao Ščensni i popio tri komada (3:2).

foto: Printscreen

Alegri je potvrdio da je Bufon uzeo kratak odmor i da će sigurno biti u timu koji će dočekati Mesija i Barselonu, a očekuje nas pravi fudbalski spektakl jer čast da sudi derbi dobio je upravo Milorad Mažić. Ovo je još jedna sjajna vest za naš sudijski tim, pošto ih je FIFA delegirala da sude i na Mundijalu u Rusiji.

Večerašnje utakmice biće takođe veoma zanimljive. Šahtjoru je za drugu fazu potreban remi protiv Napolija, kao i Bešiktašu u meču s Portom. Real mora da savlada APOEL, a Liverpul Sevilju kako bi kolo pre kraja obezbedili osminu finala. Sudar u Andaluziji pomno će pratiti i Spartak, jer im pobeda Liverpula otvara vrata drugog mesta u grupi ako pobede Spartak u Moskvi.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Reuters, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Miroslav Đukić postao trener Crvene Zvezde?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track