(VIDEO) ŠAMAR LIVERPULU: Sevilja je u drugom poluvremenu bila čudesna na terenu, a pokrenula ih je bolna vest koju im je saopštio trener
Foto: AP

MOTIVISANO DO REMIJA

(VIDEO) ŠAMAR LIVERPULU: Sevilja je u drugom poluvremenu bila čudesna na terenu, a pokrenula ih je bolna vest koju im je saopštio trener

Fudbal -

Fudbaleri Sevilje uspeli su da od 0:3 protiv Liverpula golom Pizara u nadoknadi vremena stignu do izjednačenja i naprave pravi delirijum među navijačima.

Sevilja je smanjila preko Visama Ben Jedera u 51. i 60. mintu, posle toga je napadala, prečku je pogodio Serhio Eskudero, ali je izjednačila tek u trećem minutu nadoknade vremena golom Gvida Pizara.

Pizaro je odmah posle postignutog pogotka otrčao ka klupi u zagrljaj svom treneru, što nije ništa čudno, isto su učinili i njegovi saigrači, da bi cela priča na kraju dobila totalno drugo značenje.

Naime, trener Sevilje Eduardo Beriso na poluvremenu saopštio je igračima da ima rak prostate!

Očekuje se da čelnici kluba tokom dana izađu sa zvaničnim informacijama, dok je Giljem Balage, jedan od najboljih španskih fudbalskih novinara, uputio reči podrške Berisu.

"Eduardo Beriso, trener Sevilje, boluje od raka prostate. Njegova najveća utakmica počinje sada", napisao je Giljem na Tviteru.

Na svu sreću, zloćudna bolest otkrivena je u ranoj fazi i, prema prvim prognozama, očekuje se da će se Eduardo u potpunosti oporaviti.

"On je najvažniji, važniji od svih nas. Na pravom je putu i mi smo s njim do apsolutnog kraja", rekao je kapiten domaćih Ever Banega.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track