(KURIR TV) CRVENO-BELI DOPUTOVALI U HLADNI MINSK: Bogoljub Karić ugostio Zvezdu na svom impozantnom gradilištu
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

ZVEZDA GOSTUJE BATE BORISOVU

(KURIR TV) CRVENO-BELI DOPUTOVALI U HLADNI MINSK: Bogoljub Karić ugostio Zvezdu na svom impozantnom gradilištu

Fudbal -

Ekspediciju Crvene zvezde koja sutra igra utakmicu Lige Evrope protiv Bate Borisova (19.00) po sletanju u Minsk dočekalo je hladno i tmurno vreme i prava zimska temperatura od minus jedan.

Fudbaleri crveno-belih sa stručnim štabom, trenerom Vladanom Milojevićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom doleteli su malim avionom u glavni grad Belorusije, dok su čelnici kluba Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Stefan Pantović, bili u čarteru sa ostalim putnicima.

Podršku Zvezdi protiv Batea daće i legende kluba Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pizon. Viđen je i rukometaš Nikola Manojlović kao i glumac Milan Kalinić, koji ovaj put nema podršku kolega Viktora Savića i Aleksandra Radojičića.

Fudbalere Crvene zvezde, stručni štab i legende klub u Minsku na najvećem gradilištu ugostio je Bogoljub Karić. Projekat "Minsk World" deluje imponzantno, sa 700.000 izgrađenih kvadrata i još toliko koliko je u izgradnji.

- Ljudi dobrodošli, lepo vas je videti ovde. Belorusija podseća na Jugoslaviju kao u najbolje vreme.Ovde nema nezaposlenih, svi rade. Drago mi je da ste došli - rekao je Karić.

Potom su kamen temeljac i kapsulu zalili betonom Bogoljub Karić, Svetozar Mijailović, Dragan Džajić i Zvezdan Terzić.

kurir.rs / Aleksandar Radonić

foto: kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Šta bi naši fudbaleri uradili kada bi saznali da im trener ima kancer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track