TERZIĆ SE VEĆ OKRENUO KELNU: Evo šta Zvezdin direktor kaže o meču sa Nemcima
Foto: AP

ŽALI ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA

TERZIĆ SE VEĆ OKRENUO KELNU: Evo šta Zvezdin direktor kaže o meču sa Nemcima

Fudbal -

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda rekao je danas da je ekipa svesna šta je čeka u poslednjem kolu grupne faze Lige Evropa i da se ne plaši da će igrači pasti pod pritiskom protiv Kelna.

Specijalni izveštaj iz Belorusije - Aleksandar Radonić

"Nadam se povoljnom ishodu i da će Zvezda posle 25 godina ponovo igrati na proleće u Evropi. Ova ekipa je pokazala da može da igra pod pritiskom. Igrači su svesni šta ih očekuje. Nemce nikad ne smete da potcenite, Nemci su uvek Nemci. Biće mnogo teška utakmica, ali ovaj tim je spreman za najveće psihološke i fizičke napore", rekao je Terzić agenciji Beta u Borisovu.

Zvezda je igrala nerešeno bez golova sa ekipom BATE u pretposlednjem kolu Grupe H Lige Evropa.

Crveno-beli imaju šest bodova, koliko i Keln, sa kojim će igrati u poslednjem kolu. BATE ima jedan manje i gostovaće Arsenalu, koji je obezbedio prvo mesto u grupi.

Terzić je naveo da žali za pobedom u Belorusiji, uprkos tome što ona ne bi mnogo promenila situaciju pred poslednju utakmicu.

"Šteta što nismo poentirali sa tri boda kada smo igrali ovako kvalitetno. Bili smo bolji, dominirali svih 90 minuta, ispromašivali se... Bili smo superiorni i pokazali da Crvena zvezda može da igra sa svakim klubom u Evropi, bilo gde", kazao je Terzić.

Poslednje kolo protiv Kelna igraće se 7. decembra na stadionu "Rajko Mitić".

"Čeka nas spektakl i nadam se najboljem", istakao je Terzić.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURUR TV) Delije razvile transparent posvećen Ratku Mladiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track