MIROSLAV ĐUKIĆ POSLE ISTORIJSKE POBEDE: Partizan na ovome ne može da se zaustavi
Foto: Dado Đilas

TRENER NIJE KRIO UZBUĐENJE

MIROSLAV ĐUKIĆ POSLE ISTORIJSKE POBEDE: Partizan na ovome ne može da se zaustavi

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da su njegovi igrači pravi heroji večerašnje pobede nad Jang Bojsom i istakao da se crno-beli neće zadovoljiti samo prolaskom grupe u Ligi Evropa.

"Želim da čestitiam svojoj ekipi na na vrhunskoj borbenost, na karakteru, odigrali su vrhunsku utakmicu, oni su pravi heroji ove večeri. Publika nas je nosila svih 90 minuta. Svi zajedno uspeli da ostvarimo veliki uspeh i da Partizan plasiramo u dalje takmičenje. Zaista veliki uspeh", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u šesnaestinu finala Lige Evropa nakon večerašnje pobede nad Jang Bojsom sa 2:1.

Na novinarsku konstatciju da se verovatno neće zadovoljiti samo prolaskom grupe, Đukić je rekao:

"Ne ja, nego Partizan, Partizan ne može ovde da se zaustavi, Partizan uvek ima maksimalne ambicije. Ovi momci su željni uspeha. Mašinu ćemo maksimalno forsirati".

Partizan je u ovom meču nastupio bez Zorana Tošića, a Djukić je istakao da crno-beli nemaju problema kad igraju kao tim.

"Pokazali smo da smo ekipa, kada nema Tošketa, pojavi se Mare, pojavi se Tavamba. Milina je raditi sa njima, mislim da nemaju plafon, da mogu mnogo više. Ponosan sam na njih, zaista je zadovoljstvo sa njima raditi", rekao je Đukić.

Nakon nekoliko loših izdanja Partizana bilo je kritika na račun Djukića, pa je novinare zanimalo da li misli da je ovom pobedom kritičarima "zapušio usta".

"Ja sam, na prvom mestu, presrećan zbog svojih igrača i zbog Partizana. Ja sam kupio samo malo vremena da možemo da radimo. Ovde se stvaraju tenzije da je nemoguće mirno raditi. Ovi momci su pokazali da se ne plaše, da nemaju limita, odigrali su vrhunski u Evropi, pokazali su evropsku klasu. Kada igramo kao ekipa nemaju limita", rekao je Djukić. Partizan u poslednjem kolu gostuje Dinamu u Kijevu i pobedom na tom meču može i do prvog mesta u grupi.

"Ići ćemo na pobedu, nećemo ići tamo na izlet. Partizan svuda mora da ide na pobedu, to je u krvnoj slici Partizana", rekao je Đukić.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pa dokle bre? Sudija Anđelovski ponovo na terenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track