MESI KAŽE DA JE KRAJ BLIZU: Povlačimo se iz reprezentacije ako budemo loši na Mundijalu
Foto: AP/Ivan Sekretarev

jasan

MESI KAŽE DA JE KRAJ BLIZU: Povlačimo se iz reprezentacije ako budemo loši na Mundijalu

Fudbal -

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

"Ukoliko odigramo loše na prvenstvu svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi", rekao je Mesi.

Mesi je prošle godine posle poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.

On je priznao i da mu je sedenje na klupi Barselone u prethodne dve utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbeđenog prolaza.

"Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamenjem, ali sam shvatio i razumeo da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije".

Mesi i ostali "gaučosi" narednog leta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Nemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

Kurir sport / Tanjug

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Biti ili ne biti za Crvenu Zvezdu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track