MAKSIMALNO KONCENTRISANO I NA POBEDU Đukić: Nema lakih utakmica u Super ligi
Foto: Dado Đilas

nastavljaju trku u domaćem prvenstvu

MAKSIMALNO KONCENTRISANO I NA POBEDU Đukić: Nema lakih utakmica u Super ligi

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana rekao je danas da u Super ligi Srbije nema lakih utakmica i da u predstojeći duel protiv Napretka crno-beli moraju da budu maksimalno koncentrisani i da idu na pobedu.

"Moramo da se maksimalno koncentrišemo, jer Napredak je ozbiljna ekipa koja jako dobro igra kontre i odlično se brani. Ne smemo da dozvolimo Crvenoj zvezdi da ; odmakne, odnosno moramo da u derbi uđemo sa makar istom bodovnom razlikom kao sada, tako da u Kruševac idemo na pobedu", rekao je Đukić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan će sutra gostovati u Kruševcu ekipi Napretaka, samo tri dana posle ubedljivog poraza od 4:1 u Kijevu od Dinama.

"Mislim da taj poraz neće stvarati probleme... Kada pogledate rezultat 4:1 pomislite da je bila velika nesreća, ali fudbalski nije bila. Po igri smo bili egal protivnik, kako u posedu, tako i u šansama... Golovi su ti koji odlučuju utakmicu i tom u tom kontekstu nismo bili koncentrisani. Nismo bili dovoljno dobri. Nismo bili na visina zadatka u odbrani. Izgubili smo utakmicu koju možete da izgubite, jer smo se već plasirali i ona ne boli toliko", rekao je Đukić.

Trener crno-belih rekao je da ga raduje dobra igra Sejdube Sume na gostovanju u Kijevu i izrazio nadu da će tako igrati u kontinuitetu.

On je dodao da još uvek ne zna s kojim timom će igrati protiv Napretka, zbog velikog broja povreda, ali da će "svako ko bude izašao na teren pružiti maksimum".

Upitan koga bi voleo da njegova ekipa dobije na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evropa, Đukić je rekao da ne razmišlja o tome, jer je "ponedeljak daleko".

Beta, foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Niko o tome ne priča a ovo je najvažniji momenat sa utakmice Zvezda -Keln

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track