(VIDEO) ĐUKIĆ ŠOKIRAO GROBARE: Partizan izgubio, igrači se svađali, a trener nema šta da im zameri!
Foto: Dado Đilas

KRIV MU LOŠ TEREN

(VIDEO) ĐUKIĆ ŠOKIRAO GROBARE: Partizan izgubio, igrači se svađali, a trener nema šta da im zameri!

Fudbal -

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da ne može ništa da zameri svojoj ekipi posle današnjeg poraza od Napretka i istakao da bolji fudbal nije mogao da se igra po izuzetno lošem terenu u Kruševcu.

"Ne mogu da zamerim ništa ekipi. Po ovakvom terenu ne može da se igra bolji fudbal, nemoguće je igrati bolji fudbal. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Protivnik je dva puta došao do našeg gola i dao dva gola... Ja ne mogu da tražim od svoje ekipe neku igru po ovakvom terenu, pa to je nemoguće", rekao je Đukić za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od Napretka sa 2:1 u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Grobari su u finišu utakmice skandirali "Đukiću odlazi".

Pritom su se i umalo potukli na terenu...

Partizan je nakon poraza u Kruševcu ostao na 47 bodova, odnosno zaostaje šest bodova za prvoplasiranom Crvenom zvezdom. Crveno-beli će tu prednost moći da uvećaju nakon današnje utakmice protiv Borca.

Izabranike Miroslava Đukića u narednom kolu, u sredu, očekuje upravo meč protiv Zvezde.

Trener Napretka Milorad Kosanović rekao je da je njegova ekipa u današnjem meču protiv Partizana bila opasnija po gol protivnika i istakao da je 31 bod osvojen do sada u Super ligi Srbije izvanredan rezultat.

"Partizan je bio nadmoćniji u većem delu utakmice, ali mi smo bili opasniji po gol, bili smo konkretniji, to je upravo i ono na čemu insistiramo u poslednje vreme kako smo ostali bez četiri-pet igrača. Moramo biti prezadovoljni, ovo je 31. bod, 21 osvojen bod u 11 utakmica, što je izvanredan rezultat ovih momaka", rekao je Kosanović za Arenu sport.

Kruševačka ekipa je tako posle pobede nad Crvenom zvezdom na domaćem terenu ove sezone, slavila i protiv Partizana.

"Uradio sam ja to i sa Novim Pazarom i sa Borcem", rekao je Kosanović, a onda je istakao da to nije bitno.

"Bitno je da smo mi ipak uspeli, i jedni i drugi, da u ovako teškim uslovima odigramo korektnu utakmicu, utakmicu koja je verovatno bila interesantna publici. Pala su tri gola, moglo je da padne još toliko", rekao je Kosanović.

(Beta, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track