ZVEZDIN VUNDERKIND DEBITOVAO ZA PRVI TIM: Ovo sanjam 10 godina!
Foto: crvenazvezdafk.com

OSTVARILI MU SE SNOVI

ZVEZDIN VUNDERKIND DEBITOVAO ZA PRVI TIM: Ovo sanjam 10 godina!

Fudbal -

Današnju pobedu nad Borcem iz Čačka od 3:0 zauvek će u najlepšem sećanju čuvati Zvezdin mladi napadač Dejan Joveljić, koji je upisao prvi nastup za prvi tim Crvene zvezde.

- Presrećan sam, mislim da ne postoje reči kojima može da se opiše ovaj osećaj. Zahvalio bi se treneru Milojeviću, kao i čitavom stručnom štabu na šansi koju su mi pružili. U Crvenoj zvezdi sam već deset godina i od prvog dana kada sam došao živim za ovaj trenutak. Danas su mi se snovi ostvarili, upisao sam prvu utakmicu za Zvezdu i takođe moram da se zahvalim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu pred moj ulazak i podržali me aplauzom - rekao je Joveljić.

Zvezdin mladi napadač nada se da je ovo samo početak uspešnog puta u crveno-belom dresu.

- Odlično sam se osećao na terenu, presrećan sam bio sve vreme. Sigurno je drugačiji osećaj nego kada igrate za omladince, ali već dugo treniram sa ovim momcima i nije nam bilo teško da se razumemo na terenu. Nadam se da ću od proleća dobijati šansu na utakmicama, na meni je da radim i da se trudim, a na šefu je da proceni kada treba da igram. Ja ću dati sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate.

Dejan Joveljić je u ekipi omladinaca postio čak 33 golova od početka sezone.

- Trener Milojević mi je čestitao i poželeo mi je sreću u nastavku sezone. Sigurno su mu moji golovi iz omladinaca bili jedan od pokazatelja da zaslužujem ovu šansu i presrećan sam što sam je i dobio.

Joveljić je još jednom potvrdio da odlična atmosfera vlada u Zvezdinoj svlačionici.

- Veliku zahvalnost dugujem i svojim saigračima koji me sve vreme podržavaju i koji su me bodrili na terenu. Svi su mi čestitali, a ja bih voleo da ovom prilikom čestitam Pešiću i Adžiću na fantastičnim golovima koji su postigli - poručio je Joveljić.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Niko o tome ne priča a ovo je najvažniji momenat sa utakmice Zvezda -Keln

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track