(KURIR TV) RAT GROBARA ZBOG PREVLASTI NA JUGU: Navijači Partizana se sukobili zbog para i privilegija
Foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

156. VEČITI DERBI

(KURIR TV) RAT GROBARA ZBOG PREVLASTI NA JUGU: Navijači Partizana se sukobili zbog para i privilegija

Fudbal -

Navijači Partizana međusobno su se sukobili na južnoj tribini stadionu u Humskoj, tokom prvog poluvremena 156. večitog derbija.

Odmah je počela da se vodi polemika šta je izazvalo haos na južnoj tribini, a onda su stigle i dve nezvanične verzije.

Prva glasi da je "grupa Delija je iskoristila početak bakljade na severu da uleti na jug i započne tuču sa Grobarima!?" Kasnije je to demantovano! Prema drugoj verziji, koja se pojavila nakon što se haos primirio i koja se ispostavila kao tačna, potukle su se dve zaraćene frakcije navijača Partizana od kojih je jedna "uletela" sa zapada na jug u nameri da "povrati" primat na tribini. Tom prilikom, jedan navijač zapalio je zastavu suparničke grupe i potom je usledila masovna tuča u kojoj je više ljudi povređeno.

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

Hitna pomoć: Povređeno 20 navijača na utakmici u Beogradu

Dvadeset navijača povređeno je u tuči koja je izbila na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde, u Beogradu. Tuča je izbila na južnoj tribini stadiona Partizana u Humskoj tokom prvog poluvremena "večitog" derbija. "Povređeno je ukupno 20 navijača. Mladić, za kojeg je prvo rečeno da je prevezen na reanimaciju na Vojnomedicinskoj akademiji, ima povredu glave i predat je neurohirurgiji na VMA", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna od jačih grupa na Jugu, kako se nezvanično priča, okupljena oko Vandal Bojsa, krenuo je u napad na ''šipku'' kaiševima i bakljama, ali je ubrzo usledila kontra grupe Grobara koji su glavni na tribini, a koji su uspeli da zadrže prevlast i posle derbija.

Uspeli su da potisnu Vandale ka dnu tribine, nakon čega su počeli jednog po jednog da tuku, a zatim su ih poskidali i zapalili im odeću, pa su ih izbacili na atletsku stazu gole do gaća.

Tuču na južnoj tribini koja je trajala duže od 10 minuta, na kraju je zaustavila Žandarmerija i potom sa stadiona izvela nekoliko navijača.

kurir.rs / kurir sport

foto: kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track