PRIPREME ZA MUNDIJAL: Prijateljski meč Srbija – Maroko na Marakani?!
Foto: Dado Đilas

U susret SP 2018.

PRIPREME ZA MUNDIJAL: Prijateljski meč Srbija – Maroko na Marakani?!

Fudbal -

Cilj Marokanaca je jasan, oni će u grupi na Svetskom prvenstvu igrati sa dve evropske selekcije (Španija i Portugal), pa je Srbija, s te strane, logičan izbor Afrikanaca

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u martu prijateljsku utakmicu sa Marokom, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, preneo je SOS kanal.

Reprezentacija koju vodi Mladen Krstajić učestvovaće na Mundijalu od 14. juna do 15. jula naredne godine u Rusiji, a u međuvremenu će odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Cilj Marokanaca je jasan, oni će u grupi na Svetskom prvenstvu igrati sa dve evropske selekcije (Španija i Portugal), pa je Srbija, s te strane, logičan izbor Afrikanaca. Ono što je nejasno jeste zbog čega Srbija bira Maroko za rivala. Naši rivali u Rusiji nisu ni blizu afričkog kontinenta (Kostarika, Brazil, Švajcarska), pa bi bilo normalno da se u pripremama sastanemo sa reprezentacijama koje neguju sličan stil fudbala kao naši budući rivali na Svetskom prvenstvu.

Ko zna, možda u FSS znaju nešto što mi ne znamo, pa će tako za pripremu utakmice sa Brazilom izabrati Novi Zeland, a za Švajcarce, na primer, nacionalni tim Tajlanda.

G. F.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! HULIGANI VAZNIJI OD SPORTISTA, DOKLE?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track