(VIDEO) GOLEADA U REŽIJI SRBA: Jović pogodio, Gaćinović dva puta asistirao u remiju Ajntrahta sa Nastasićevim Šalkeom
Foto: EPA/Hasan Bratić

Bundesliga

(VIDEO) GOLEADA U REŽIJI SRBA: Jović pogodio, Gaćinović dva puta asistirao u remiju Ajntrahta sa Nastasićevim Šalkeom

Fudbal -

Aktuelni šampion Bundeslige Bajern dugo se mučio na gostovanju u Štutgartu, pokušavali su na sve načine da otključaju bravu domaćih, ali je tek Tomas Miler u 79. minutu uspeo da dovede tim trenera Jupa Hajnkesa do prednosti.

Međutim, Akolo je u nadoknadi vremena imao najbolju moguću priliku da "Švabama" donese veliki bod, ali je u 93. minutu bio neprecizan sa bele tačke.

Najbliži pratilac Šalke gubi korak sa Bavarcima. Tim našeg Matije Nastastića odigrao je nerešeno na gostovanju Ajntrahtu iz Frankfurta 2:2, a vodeći gol za domaćina posle nepunih 40 sekundi bio je delo našeg Luke Jovića. Šalke se provukao u poslednjim trenucima meča pogotkom štopera Nalda.

Keln je prekinuo dugačak niz loših rezultata posle punih 16 kola, tačnije od starta šampionata. 17. kolo Bundeslige bilo je talično za "Jarčeve", pošto je Klemens na asistenciju Miloša Jojića golom u 67. minutu doneo slavlje domaćem timu.

Verder je ispustio dva gola prednosti protiv Majnca, dok su Augzburg i Frajburg u ludom meču podelili plen, pošto je ovaj sjajan susret okončan rezultatom 3:3.

Posle 17 odigranih kola Bajern je ubedljivo prvi na tabeli, sa 11 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Šalke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track