NEVEROVATNA PRIČA: Trener Bristol sitija džabe pljačkao ćerkinu kasicu!
Foto: Profimedia

Junak

NEVEROVATNA PRIČA: Trener Bristol sitija džabe pljačkao ćerkinu kasicu!

Fudbal -

Izbacio Junajted: Pre nego što je eliminisao Mančester iz Liga kupa, Li Džonson otkrio kako je uzeo ćerkinih 450 funti da kupi vino Žozeu Murinju

Preko noći, trener Bristol sitija Li Džonson postao je zvezda engleskog fudbala.

U najavi meča Liga kupa sa Mančester junajtedom izjavio je da se poslužio malim lukavstvom obijajući ćerkinu kasicu prasicu da bi našao 450 funti za omiljeno vino Žozea Murinja. Na kraju je boca „barka velja red 2004“ ostala netaknuta. Portugalac se povukao sa stadiona besan ko ris što su njegovi igrači sebi dozvolili takav luksuz da ispadnu iz takmičenja od drugoligaša (2:1, gol u 93. minutu), zaboravljajući na čašicu razgovora sa svojim 36-godišnjim kolegom Džonsonom.

- Vino trenutno diše i čeka. Da budem iskren, oni su zbrisali sa stadiona. Moj trener golmana bio je spreman, video sam ga sa čašama za vino - rekao je Džonson.

foto: Profimedia

Bristol siti je hit Čempionšipa. U poslednjih pet kola naređali su četiri trijumfa i sada su na četiri boda od drugoplasiranog Kardifa, koji će se direktno plasirati u Premijer ligu ako sačuva poziciju. Pre raspleta u ligi, „sitijevce“ očekuje polufinale Liga kupa s drugim timom iz Mančestera.

- Idemo dalje! Prema Junajtedu nismo imali preveliko poštovanje, a sada nam dolaze dva duela sa Mančester sitijem u polufinalu. To je nova prilika za moje igrače da se okušaju timom iz elite. „Građani“ su zver od fudbalske organizacije - rekao je trener Bristol sitija.

foto: Profimedia

Flaša menja vlasnika

VINO JE TATINO

Najbolje savete Džonson je dobio od svog oca Garija, koji trenira Čeltnam taun u četvrtom rangu takmičenja, a u karijeri je vodio reprezentaciju Letonije, Piterboro, Jeovil... On svog sina naziva „sunđerom za informacije“, a glavni savet mu je bio da uđe u mozak Žozea Murinja. Nakon uspešno završenog posla, Gari je izjavio: - Vidim sebe kako od Lija uzimam flašu veoma skupog vina za Božić - rekao je stariji Džonson.

Dejan Petković - Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVI IGRAČI ĆE ZIMUS OBUĆI ZVEZDIN DRES

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track