BARSA OBEZBEDILA TITULU Inijesta: Ne treba otpisivati Real
Foto: AP

EL KLASIKO PRIPAO KATALONCIMA

BARSA OBEZBEDILA TITULU Inijesta: Ne treba otpisivati Real

Fudbal -

Kapiten fudbalera Barselone Andres Inijesta rekao je da ne treba otpisivati Real Madrid iz šampionske trke, uprkos današnjem porazu "kraljevskog" kluba u el klasiku od 0:3.

Barselona je danas na Santjago Bernabeu pobedila domaći Real Madrid sa 3:0 i stekla 14 bodova prednosti nad velikim rivalom, uz utakmicu više. Barselona ima devet bodova više od drugoplasiranog Atletika iz Madrida, koji je u petak izgubio od Espanjola sa 0:1.

"Mislim da razlika u bodovima ne prikazuje razliku u kvalitetu dva tima. Mi poštujemo Real, znamo da je to jedan od najboljih klubova na svetu i nikada ih ne otpisujemo iz borbe za titulu. Ima još utakmica, a Real je kroz istoriju pokazao da može da učini nemoguće", rekao je Inijesta posle utakmice.

Govoreći o današnjem meču, Inijesta je priznao da je Real u prvom poluvremenu bio bolji, ali je rekao da je njegova ekipa u drugom delu uspela da preokrene situaciju i ostvari trijumf za pamćenje.

"Čestitam celoj ekipi na velikoj pobedi. Real je u prvom poluvremenu imao više šansi. Igrali su napadački i bili su jači od nas. U drugom delu smo preokrenuli situaciju i osećali smo se bolje na terenu. Oni su u prvom poluvremenu igrali jedan na jedan, ali takav zahtevan stil igre nisu uspeli da zadrže u nastavku", naveo je Inijesta.

kurir.rs / Beta

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVI IGRAČI ĆE ZIMUS OBUĆI ZVEZDIN DRES

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja