IZABRAO: Ilija Stolica novi trener Vojvodine
Foto: Beta

Stručnjak u Novom Sadu

IZABRAO: Ilija Stolica novi trener Vojvodine

Fudbal -

Mladi stručnjak ostavio je trag u protekle dve godine radeći u Voždovcu, s kojim je postigao izuzetne rezultate u Superligi

Vojvodina je izabrala, Ilija Stolica vodiće ekipu na proleće u Superligi. Mladi stručnjak ostavio je trag u protekle dve godine radeći u Voždovcu, s kojim je postigao izuzetne rezultate u Superligi. Na opšte iznenađenje čelnika malog beogradskog kluba, napustio je ekipu na kraju polusezone, posle utakmice sa Mačvom (1:1) pravdajući svoj potez lošim stvarima koje se dešavaju u domaćem fudbalu.

Nezvanično, Ilija Stolica je smatrao da Voždovcu bez obzira na odlične rezultate koje beleži, neće biti dozvoljeno da se plasira u Evropu.

Pre nekoliko dana ime Ilije Stolice počelo je da se povezuje s Vojvodinom, a Upravni odbor kluba trebalo bi da verifikuje odluku sportskog sektora i ozvaniči saradnju s njim, iako su pregovarali i sa Zoranom Milinkovićem i Draganom Okukom. Ilija Stolica trebalo bi da bude četvrti trener Vojvodine u novoj sezoni, jer su ekipu od jula vodili Radoslav Batak, Nenad Vanić i Vladimir Buač. Ilija Stolica bi trebalo da potpiše ugovor na dve i po godine s Vojvodinom.

Kurir / A. R.

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja