PUTIN ODOBRIO: Evo kakve pogodnosti će imati ruski navijači na Mundijalu
Foto: Profimedia

JEFTINE CENE KARTE

PUTIN ODOBRIO: Evo kakve pogodnosti će imati ruski navijači na Mundijalu

Fudbal -

Predsednik Vladimir Putin podržao je nameru "Aeroflota" da pet rubalja naplaćuje karte navijačima ruske fudbalske reprezentacije na Mundijalu koji se održava naredne godine u toj zemlji.

"To neće biti besplatno, zato što želimo da vidimo prvenstvo koje će biti događaj na nivou pet zvezdica. Prevozićemo sve ruske navijače na rutama 'Aeroflota' u bilo koji od gradova domaćina, po ceni od pet rubalja za kartu u jednom pravcu", kazao je generalni direktor "Aeroflota" Vitalij Saveljev na sastanku s Putinom.

On je naveo da će "karte biti prodavane tri dana pre i tri dana posle određenog meča kako bi se izbegla moguće gužve".

Putin je pitao Saveljeva da li će to biti cena samo za ruske navijače, a direktor Aeroflota potvrdio i dodao da je reč o 70.000 mesta u avionima.

"U slučaju da naša reprezentacija dođe do finala, biće obezbeđeno još mesta i mi smo već predvideli takvu mogućnost", kazao je generalni direktor i dodao da je Putin odobrio da "taj projekat" započne 1. januara.

Svetsko fudbalsko prvenstvo trebalo bi da se održi od 14. juna do 15. jula 2018. godine na 12 stadiona u 11 gradova - Moskvi, Sankt Peterburgu, Sočiju, Kazanju, Saransku, Kaljiningradu, Volgogradu, Rostovu na Donu, Nižnjem Novgorodu, Jekaterinburgu i Samari.

kurir.rs / Tanjug

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja