ROBI DOBRO DOŠAO U PAKAO: Evo kako mediji u Bosni i Hercegovini najavljuju izbor Prosinečkog za selektora i navijaju za sina trofejnog trenera
Foto: AP

nisu oduševljeni

ROBI DOBRO DOŠAO U PAKAO: Evo kako mediji u Bosni i Hercegovini najavljuju izbor Prosinečkog za selektora i navijaju za sina trofejnog trenera

Fudbal -

U borbi za mesto selektora fudbalera Bosne i Hercegovine ostala su dva imena – Robert Prosinečki i Amar Osim.

Prosinečki je favorit članova Izvršnog odbora Saveza, tačnije onih koji odlučuju, dok sina legendarnog Ivice Osima preferiraju novinari i kolege.

Prosinečki bi trebalo da se sastane sa čelnicima FS BiH koji bi, prema pisanjima portala, trebalo da prihvate uslove hrvatskog trenera.

"Sve će prihvatiti, sve, samo da Amar Osim ne bude selektor. Prosinečkog će izabrati bošnjački članovi Izvršnog odbora uz podršku Mileta Kovačevića, predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske koji je zvezdaš i koji će glasati za Prosinečkog. Šest bošnjačkih glasova, pet srpskih i nedostaje jedan hrvatski. A oni koji odlučuju već imaju osigurana dva hrvatska", kažu mediji, koji upozoravaju Prosinečkog šta ga čeka u Savezu koji novog selektora bira mesecima.

"Potrošiće ga kao što su to učinili sa njegovim prethodnicima. Slaviće ga dok bude potpisivao ugovor, a onda će ga se odreći posle prvog poraza. Neće biti ničiji, pustiće ga niz vodu. Krenuće priče da puši kao Turčin, da pije kao Rus i troši kao šeik. Prosinečki, dobrodošao u pakao", dodaje se u tekstu.

Kurir sport / Sportske.ba

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT! NAJGORI PARTIZAN U SVOJOJ EVRO ISTORIJI!! Znaju li Partizan i Zvezda da je počeo prelazni rok?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track