OTAC OTKRIO TAJNU EDENA AZARA: Odjavio Čelsi zbog Real Madrida
Foto: Fonet

BELGIJANAC SPREMAN DA IDE IZ LONDONA

OTAC OTKRIO TAJNU EDENA AZARA: Odjavio Čelsi zbog Real Madrida

Fudbal -

Belgijski fudbaler Eden Azar odbio je da produži ugovor sa Čelsijem zbog interesovanja madridskog Reala, otkrio je njegov otac Tjeri.

Azaru ugovor sa "plavcima" ističe 2020. godine, često puta je isticao da bi voleo da pređe u Real i sarađuje sa trenerom Zinedinom Zidanom, koji takođe insistira na tome, pa je transfer veoma moguć.

"Eden je odbio da produži ugovor sa Čelsijem kako bi se u budućnosti, ukoliko za to bude bilo potrebe, stavio na raspolaganje Realu, u čijem dresu bi izgledao veoma dobro", izjavio je Azarov otac za belgijski list "L'suar".

Tjeri Azar je istakao da je njegov sin samo jedan od igrača za koje je Real zainteresovan u budućosti, ali da za sada još uvek nema nagoveštaja za ugovor.

"Eden je samo jedan od stranaca za čije usluge je zainteresiovan Real. U ovom momentu još uvek nema konkrentnih pregovora", kazao je on.

Prethodno su španski mediji objavili da i Azarov saigrač iz reprezentacije i kluba, golman Tibo Kurtoa takođe odbio novi ugovor jer ima želju da potpiše za Real.

(Tanjug, Foto: Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track