RADOSTAN: Jokanović progovorio o interesovanju Reala
Foto: Profimedia

dokaz da se radi dobro

RADOSTAN: Jokanović progovorio o interesovanju Reala

Fudbal -

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je srećan kada se veliki klubovi poput Real Madrida interesuju za fudbalere ekipe koju trenira.

Krilni igrač Rajan Sesenjon je jedan od poslednjih koga su navodno Madriđani izdvojili kao moguće pojačanje.

Srpski trener kaže da je Sesenjon vrlo talentovan, a 17-godišnji igrač bi mogao da bude "zlatna koka" kluba sa Krejven kotidža.

"Dobro je i za njega i za klub. A ako želite da kažete da je dobro i za mene, trebalo bi da budem zadovoljan jer se veliki klubovi interesuju za našeg igrača. Voleo bih da ostane, ali to nije u mojoj moći. Mislim da je on inteligentan dečko, ljudi oko njega su dovoljno pametni i igrao je više od 50 utakmica za klub a ima 17 godina", kaže Jokanović, prenosi Mundo deportivo.

Jokanović veruje da je pred Sesenjonom zbog talenta blistava karijera.

"Budućnost ovog momka je svetla. Ne znam kada će biti novosti, ali u ovom trenutku, dečko igra dobro. Ne mogu potpuno da kontrolišem situaciju, znam da je ranije bilo interesovanja, ali je on odlučio da ostane sa nama i po mom mišljenju to je bila fantastična odluka", dodaje Jokanović.

Fulam je trenutno 11. u Čempionšipu u kom se za prelazak u Premijer ligu trenutno bore Vulvsi, Bristol siti, Kardif i Derbi, a u igri je i Lids.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track