ROBI VERUJE U SVOJE CRVENO-BELE: Zvezda može da prođe CSKA!
Foto: AP

pohvalio trenera Milojevića

ROBI VERUJE U SVOJE CRVENO-BELE: Zvezda može da prođe CSKA!

Fudbal -

Legenda Crvene zvezde Robert Prosinečki ubeđen je da Zvezda može da eliminiše moskovski CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

"Crvena zvezda uz dobre igrače ima odličnog trenera. Najvažnije je da će nakon dugo godina prezimeti u Evropi i odigrati veliku utakmicu protiv CSKA Moskve. Verujem da ima šanse protiv njih", rekao je za N1 Prosinečki.

Na pitanje kako tumači to što su u Beogradu i Crvenoj zvezdi nastavili da ga vole i cene, dok su neke druge javne ličnosti iz Hrvatske bile omražene u Srbiji nakon rata, Prosinečki je rekao da zasluge za to ima i to što je bio u Zvezdi u periodu kad je postigla najveći uspeh.

"Ali verovatno i zbog mog ponašanja u Beogradu i Crvenoj zvezdi dok sam igrao, nisam imao niti jedan problem. To je moj klub, gde sam napravio veliku karijeru kao igrač, a posle toga i početak moje trenerske karijere", ističe on.

Prosinečki je podsetio i da je Srbija nakon dugo vremena otišla na veliko takmičenje kao što je Svetsko prvenstvo i da ima odličnu reprezentaciju.

"Ima tešku grupu sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom. Biće teško, ali je Srbija pokazala kvalitet kroz kvalifikacije i nadam se da mogu proći u drugi krug", rekao je on.

Kurir sport/N1, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MAKAZICE KAO SA KAMP NOU! Milion ljudi već videlo kako amater zabija golčinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track