VLADAN MILOJEVIĆ: Kazna UEFA kao da ne postoji, ništa ne menjamo u planovima
Foto: Dragana Udovičić

TRENER ZVEZDE OKUPIO IGRAČE

VLADAN MILOJEVIĆ: Kazna UEFA kao da ne postoji, ništa ne menjamo u planovima

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prvi deo sezone prošao prema planovima, zbog prvog mesta u Superligi i odličnih nastupa u Evropi, ali da će proleće biti znatno teže jer mora da se završi započet posao.

"Ništa ne menjamo u planovima zbog utakmice sa CSKA. Završili smo jesenji deo na pravi način, u igri smo na tri koloseka, ali uvek je prolećni deo teži. Razlika u odnosu na leto je što sad imam formiran tim", rekao je Milojević.

On je dodao da bi voleo da do drugog dela priprema u Antaliji imao ceo tim, ali da je svestan kako funkcionišu stvari u prelaznom roku.

"Prelazni rok je "živ", biće odlazaka i dolazaka. O imenima ne bih da pričam, a moram da znam koji će igrači da odu, pa da razmišljam o pojačanjima", naveo je trener, dodavši da je Gelor Kanga dobio duži odmor i da će se ekipi priklljučiti za dva-tri dana.

foto: Dragana Udovičić

Njemu su se na početku priprema javila 33 fudbalera, među kojima i Milan Pavkov posle isteka pozajmice u niškom Radničkom.

"Pavkov se vratio sa pozajmice, tu je i konkuriše. Joveljić je priključen, ne mogu da kažem kakav je njegov status. Videću sa sportskim sektorom, za sada nema konačne odluke. Još nisam pričao sa igračima, vi (novinari prim. aut) ste prvi sa kojima sam razgovarao".

foto: Dragana Udovičić

Milojević nije želeo da komentariše kaznu UEFA, odnosno zatvaranja stadiona za duel sa CSKA u Beogradu.

"Ne bih previše komentarisao. Vodimo se kao da ne postoji, dok ne bude zvanična. Videćemo šta će biti", zaključio je Milojević.

foto: Dragana Udovičić

Fudbaleri Crvene zvezde radiće u Beogradu do 14. januara kada idu na Kipar gde će biti 21, a drugi deo priprema obaviće u Antaliji od 26. januara do 8. februara.

kurir.rs / kurir sport, Beta, Aleksandar Radonić

foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: PARTIZANOV PRELAZNI ROK: EVO zašto je Zdjelar poželjniji od Raće Petrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track