ČUKARIČKI POČEO PRIPREME Lalatović: Želimo u Evropu!
Foto: fkcukaricki.rs

ODRAĐEN PRVI TRENING

ČUKARIČKI POČEO PRIPREME Lalatović: Želimo u Evropu!

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojoj će, kako je najavio trener Nenad Lalatović, učiniti sve da izbore plasman na evropsku scenu.

On je na prvoj prozivci na raspolaganju imao 25 igrača, u odnosu na prošlu polusezonu stigli su Miladin Stevanović i povratnici Zoran Rendulić i Ismael Beko Fofana, dok su otišli Petar Jovanović, Đorđe Crnomarković, Lazar Đokić i Nenad Adamović.

Pored pojačanja na početak priprema javili su se: Nemanja Belić, Sava Radić, Marko Docić, Ognjen Mudrinski, Nikola Drinčić, Petar Bojić, Saša Jovanović, Aleksandar Kirovski, Asmir Kajević, Boris Kopitović, Darko Zorić, Petar Mićin, Semjuel Ovusu, Nemanja Milojević, Darko Puškarić, Miroslav Bogosavac, Djorde Djurić, Djorde Bašanović, Ivan Jovanović, Dušan Lagator, Marko Šarić i Stefan Šapić.

Trener Lalatović kao cilj postavio izlazak u Evropu naredne sezone.

"Mi želimo u Evropu. Zvezda i Partizan su sigurni, a ostale ekipe imaju pođednak kvalitet i velika je konkurencija. Moramo dati sve od sebe da bismo bili među najbolja četiri tima. Na pripremama ćemo izbrusiti formu i odabrati startnu postavu", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Čukaričkog tri nedelje provešće u Beogradu, a potom 28. januara putuju na Kipar gde će biti 14 dana i odigrati prijateljske utakmice protiv Mlade Boleslav, Šahtjora iz Soligorska, kiparskog Karmiotisa, ruske ekipe UFA i Boromoska.

kurir.rs / Tanjug

foto: fkcukaricki.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: PARTIZANOV PRELAZNI ROK: EVO zašto je Zdjelar poželjniji od Raće Petrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track