ALIVODIĆ: Prelazak u Apolon je novi izazov
Foto: Nebojša Mandić

Sledi borba za opstanak

ALIVODIĆ: Prelazak u Apolon je novi izazov

Fudbal -

Ofanzivni fudbaler Enver Alivodić rekao je danas da prelazak u Apolon Smirnis za njega predstavlja novi izazov i da će pokušati da dobrim igrama u narednih šest meseci pomogne ekipi iz Atine da izbori opstanak u grčkoj Superligi.

"Potpisao sam juče ugovor na šest meseci, koji će u slučaju opstanka automatski biti produžen na još godinu dana. Prezadovoljan sam uslovima. Verujem da ću nastaviti s dobrim partijama i pomoći Apolonu da ostane u eliti. Nestrpljivo očekujem subotu i debi u novom dresu, protiv gradskog rivala Panioniosa na našem stadionu", rekao je Alivodić.

Posle 16 kola, Apolon Smirnis je 14. u grčkoj Superligi i ima 12 bodova, jedan više od pretposlednje Kerkire, koja se nalazi u zoni ispadanja.

"Osim mene, došla su još trojica igrača. Medju njima je i Španac Fonsi Nadales, levi bek koji je stigao iz Janjine. Apolon je ozbiljan klub i mislim da ćemo u narednom periodu dobiti još neko pojačanje", kazao je Alivodić.

On je prethodnih godinu dana bio član kruševačkog Napretka, za koji je u minuloj polusezoni postigao sedam golova.

"Iz Kruševca nosim najlepše uspomene i Napretku želim sve najbolje u nastavku prvenstva. Marko Mišković je najbolji čovek s kojim sam saradjivao otkako se bavim fudbalom, a Milorad Kosanović vrhunski trener", naveo je Alivodić.

Ovaj 33-godišnji krilni igrač karijeru je počeo u Novom Pazaru, a igrao je i za niški Radnički, Čukarički, BSK iz Borče, kiparski Enozis Neon, Vojvodinu i Njukasl Džetse iz Australije.

Beta

Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: KONAČNO! EVO KOJI igrači prvi dolaze u Partizan i u Zvezdu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track