STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE Kanga: Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe
Foto: Dado Đilas

GABONAC OTKRIO

STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE Kanga: Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe

Fudbal -

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga rekao je da je koncentrisan samo na pripreme i da ne želi da spekuliše o svom odlasku iz ekipe.

"Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem", rekao je Kanga.

Na početku priprema za nastavak prvenstva Zvezdin fudbaler istakao je da je njegova ekipa pred sebe postavila najviše ciljeve i da želi da osvoji titulu s crveno-belima.

"Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba", rekao je Gabonac.

Kanga je po dolasku u Srbiju prvo odradio testiranje u Beogradu, a u Košutnjaku je pokazao odličnu formu i ostvario bolje rezultate nego letos.

kurir.rs / Beta foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track