SRBIN SKUPLJA MINUTAŽU ZA POVRATAK U PREMIJER LIGU Grujić: Kardif dobra prilika, uzbuđen sam!
Foto: Dado Đilas

NA POZAJMICI

SRBIN SKUPLJA MINUTAŽU ZA POVRATAK U PREMIJER LIGU Grujić: Kardif dobra prilika, uzbuđen sam!

Fudbal -

Mladi srpski fudbaler Marko Grujić kaže da u Kardifu ima priliku da se se dokaže i skupi minutažu, ali i obezbedi povratak u Premijer ligu.

Grujić će do kraja sezone nositi dres Kardifa na pozajmici iz Liverpula, a priliku da debituje ima već za vikend na gostovanju Šefild Venzdeju u 28. kolu Čempionšipa.

"Kardif je dobra prilika za mene, igraću za tim koji se bori za ulazak u Premijer ligu. Čuo sam mnogo dobrih stvari o klubu, menadžeru Nilu Vornoku koji je rekao mnogo lepog o meni i verujem da ću imati došta šansi da igram", rekao je Grujić.

Grujić je uzbuđen što će do leta igrati za trenutno trećeplasirani tim druge lige Engleske sa ambicijom povratka u Premijer ligu.

"Hoću da donesem radost navijačima Kardifa. Gledao sam nekoliko utakmica Kardifa i znam šta mogu da očekujem. Volim da drugi pričaju o mojim kvalitetima, ne ja. Mogu da igram defanzivno i ofanzivno u veznom redu, Kardif je jak tim i jedva čekam da započnem ovu avanturu", zaključio je Grujić, koji za A reprezentaciju Srbije ima četiri nastupa.

Od transfera iz Crvene zvezde 2016. godine, Grujić je za Liverpul odigrao ukupno 14 utakmica, računajući osam u Premijer ligi i to ulaskom sa klupe.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: 5 činjenica koje sigurno niste znali o Ronaldinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track