sve ili ništa

(KURIR TV) ZADOVOLJNI IGROM, ŽALE ZA POBEDOM: Evo šta su rekli fudbaleri Crvene zvezde posle remija sa ruskom Armijom

Fudbal -

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu protiv CSKA iz Moskve i da je 0:0 dobar rezultat za crveno-bele pred revanš.

"Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Imali smo naše šanse, ali nismo ih iskoristili. Odbrambeno je najbitnije da smo zadržali nulu. Sad treba da se koncentrišemo i da odemo tamo da probamo da damo gol i pobedimo", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Na pitanje novinara da li bi pre utakmice prihvatio taj rezultat, Borjan je odgovorio potvrdno.

"Prihvatio bih, zašto da ne? To je dobar rezultat za nas, nismo primili gol i to je najbitnije", rekao je golman Zvezde.

Upitan koliko ostaje žal što Zvezda nije iskoristila šanse, Borjan je rekao:

"Ko zna zašto je to dobro, možda će nam se vratiti tamo sa dva gola".

Fudbaler Branko Jovičić rekao je da veruje da njegova ekipa može da odigra još bolje u revanšu protiv moskovskog CSKA.

"Teška utakmica za nas protiv odlične ekipe CSKA. Ovo je pozitivan rezultat pred revanš u Moskvi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Možemo još mnogo bolje, ali, opet, ovo je prva takmičarska utakmica posle teških priprema. Mislim da imamo dosta vremena da se uigramo pred revanš i pružimo još bolju partiju", rekao je Jovičić novinarima posle utakmice.

"Imali smo šanse da postignemo gol, ali šta je tu je, to je prošlo. Treba da se što bolje pripremimo za revanš u Moskvi", rekao je Jovičić i dodao veruje da će crveno-beli u revanšu pružiti istu partiju u defanzivi, a da će napadački odigrati bolje.

On je naveo da CSKA uvek igra isto, bez obzira da li igra na svom ili gostujućem terenu.

"Nema velike razlike, oni traže posed lopte i igraju isto i kod kuće i na strani. Sigurno će nama biti teže, ali ako postignemo gol imaćemo veliku šansu da prodjemo u narednu fazu Lige Evrope", rekao je Jovičić.

I Mičel Donald se složio da je njegova ekipa odigrala dobar meč i da ima pozitivan rezultat posle prvog meča.

"Zadovoljni smo, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo dobre šanse, imali su i oni, ali to je normalno kad igraš protiv dobre i iskusne ekipe... Možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili večeras", rekao je Donald.

Donald je naveo i da je ponosan na ekipu koja je večeras, kako je rekao, "dala sve od sebe".

Revanš će se igrati u sredu, 21. februara u Moskvi.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track