TAVAMBA: Sve za prolaz! O penalima ne razmišljamo
Foto: Dado Đilas

Partizan spreman za revanš

TAVAMBA: Sve za prolaz! O penalima ne razmišljamo

Fudbal -

Napadač Partizana Leandro Tavamba izjavio je da će njegov tim učiniti sve da obezbedi prolaz u osminu finala Lige Evrope.

Strelac gola za crno-bele u prvoj utakmici 1/16 finala LE FK Partizan – FK Viktorija Plzenj, Leandro Tavamba izneo je svoja očekivanja pred revanš meč u Češkoj 22. februara 2018. godine.

"Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i samim tim učinićemo sve da budemo spremni na dan meča. Bilo je važno da pobedimo kod kuće,ali smo nažalost i primili taj gol iz ofsajda i sada moramo da pobedu tražimo u drugoj utakmici. Mislim da će sama utakmica biti vrlo otvorena, jer protivnik poput njih igra napadački kao i Partizan, a taj stil neguje posebno kod kuće. Viktorija Plzenj je dobar tim i ozbiljan protivnik dostojan poštovanja, a ujedno neko sa kim možemo da se na ovom nivou takmičenja nosimo. O penalima ne razmišljamo, a ako dođe do toga spremni smo! Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo dalje", rekao je Tavamba.

Kurir sport, foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako je Bambi uplašio CSKA.i u koju se tradiciju uzdaju crveno beli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track