RADNIČKI ODGOVORIO PARTIZANU: Partizan se boji da ćemo ga prestići! Nismo nameštali
Foto: Radnički Niš

NASTAVAK VERBALNOG RATA

RADNIČKI ODGOVORIO PARTIZANU: Partizan se boji da ćemo ga prestići! Nismo nameštali

Fudbal -

Predsednik skupštine FK Radnički iz Niša Radan Ilić izjavio je danas da čelnici Partizana, posebno potpredsednik Vladimir Vuletić, ne bi trebalo javno da komentarišu odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kao u slučaju oduzimanja dva boda, jer postoje nadležni organi za to i da će crno-beli imati još jednu priliku na terenu da dokažu da su bolji od kluba sa "Čaira".

"Nema potrebe da rukovodstvo Partizana javno istupa u vezi sa odlukama Fudbalskog saveza Srbije kao krovne organizacije u ovom sportu kod nas. Postoje mehanizmi da drugačije reaguju na odluku o oduzimanju dva boda, poput žalbe, kao što su najavili. To bi naročito trebalo da bude poznato Vuletiću. Mislim da je kazna opravdana, jer suđenje kao subjektivnu kategoriju ne bi trebalo komentarisati", izjavio je Ilić Tanjugu.

Predsednik Skupštine niškog superligaša je istakao da je sva krivica Radničkog u tome što se našao na trećem mestu i ugrozio drugu poziciju Partizana, a prema njegovim rečima sve reči na račun kluba sa Čaira upućene iz Humske imaju za uzrok strah.

"Verujem da će Radnički biti vicešampion. Imamo dobru ekipu, sigurni smo kod kuće i organizaciono dobro stojimo. Mi nismo komentarisali Partizan posle njihove sumnjive pobede u Lučanima, a ne znam zašto se oni bave nama, verovatno iz straha da ih ne prestignemo. Vuletić ne treba da se plaši Radničkog. Mislim da će duel između nas i njih u plej-ofu odlučiti ko će biti drugi, a čak i da završimo kao treći Liga Evrope je zagarantovana, tako da čemu tenzija", rekao je Ilić.

Ilić je i odbacio bilo kakve navode o nameštanju utakmice u Ivanjici protiv Javora, gde su prilikom jedanaesterca Milana Pavkova domaći igrači bili daleko od mesta izvođenja.

"Ni govora o nameštanju. Kakva je logika da nam Javor da bodove kad se grčevito bori za opstanak? Da smo hteli da namestimo uradili bismo to mnogo perfidnije, a ne tako očigledno. Partizan ne bi trebalo nama da se bavi, kao što ni mi nismo njima", zaključio je Ilić.

(Tanjug, Foto: FK Radnički Niš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track