(VIDEO) JUVENTUS SE VRATIO NA VRH: Lacijev spas u poslednji čas
Foto: REUTERS/Massimo Pinca

Serija A

(VIDEO) JUVENTUS SE VRATIO NA VRH: Lacijev spas u poslednji čas

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu Udineze sa 2:0, u utakmici 28. kola italijanskog prvenstva i preuzeli prvo mesto na tabeli.

Golove je postigao Paulo Dibala, u 20. i 49. minutu. Juventus je mogao da ostvari ubedljiviju pobedu, ali je Gonzalo Iguain u 38. minutu promašio jedanaesterac.

Crno-beli su ostvarili 23. pobedu u prvenstvu i prvi su na tabeli sa 71 bodom, a Napoli ima dva boda manje na drugom mestu. Udineze je pretrpeo četvrti uzastopni poraz i 11. je na tabeli sa 33 boda.

Fudbaleri Kaljarija i Lacija odigrali su nerešeno 2:2. Domaći su poveli u 25. minutu golom Leonarda Pavoletija, a Lacio je izjednačio 10 minuta kasnije autogolom Luke Ćepitelija.

Novo vođstvo Kaljariju doneo je Nikolo Barela iz penala u 74. minutu, a bod rimskoj ekipi obezbedio je Ćiro Imobile u petom minutu nadoknade vremena.

Lacio je četvrti na tabeli sa 53 boda, a Kaljari, koji je bez pobede u poslednje četiri utakmice, zauzima 14. mesto na tabeli sa 26 bodova.

Fudbaleri Atalante pobedili su kao gosti Bolonju sa 1:0 golom Martena de Rona u 83. minutu.

Atalanta je osma na tabeli sa 41 bodom, a Bolonja, koja je vezala drugi poraz, zauzima 12. mesto sa 33 boda.

Sasuolo i Spal odigrali su neršeno 1:1, a Krotone je kao domaćin pobedio Sampdoriju sa 4:1 i ostvario važne bodove u borbi za opstanak.

Večeras igraju Đenova-Milan i Inter-Napoli, a ranije danas Fiorentina je pobedila Benevento sa 1:0.

Kurir sport / Beta

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track