BRĐANI DOČEKUJU TIM IZ IVANJICE Šarac: Za Javor nam je potrebna dobra strategija
Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE

BRĐANI DOČEKUJU TIM IZ IVANJICE Šarac: Za Javor nam je potrebna dobra strategija

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera beogradskog Čukaričkog Dragan Šarac rekao je da je njegovoj ekipi potrebna dobra strategija kako bi izašla kao pobednik iz predstojećeg meča sa ivanjičkim Javorom.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Javora koja dolazi posle nezgodnog gostovanja u Kruševcu. Mnogo smo se potrošili protiv Napretka, jer je teren bio težak. Pokušali smo na sve načine da se odmorimo i koliko-toliko oporavimo ekipu za nastavak borbe u šampionatu", rekao je Šarac.

Fudbaleri Čukaričkog sutra gostuju Javoru u utakmici u 28. kola Super lige Srbije.

Čukarički je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 46 bodova, dok je Javor na 14. mestu sa 21.

"Javor je nezgodna i kvalitetna ekipa koja se bori za opstanak. Dobro istrčavaju polukontre i kontre. Potrebna nam je dobra strategija i da probamo da izadjemo neporaženi iz tog meča. Domaći tim sigurno ima veliki motiv. S druge strane, motiva imamo i mi. Svaki bod nam je bitan za Evropu", rekao je Šarac.

On se osvrnuo i na loše stanje terena koje će verovatno biti u Ivanjici.

"Ovo vreme ne ide na ruku ni nama ni njima. Možda bi nam vše odgovaralo da ovaj meč dolazi posle reprezentativne pauze. I zbog činjenice da bi tereni bili bolji, ali i zbog odmora igrača. Imali smo dosta utakmica u ovo kratko vreme koje je iza nas. Šest mečeva u prethodne tri nedelje, ako se ne varam", rekao je Šarac.

Utakmica se igra sutra od 14.00.

kurir.rs / Beta

foto: FK Čukarički

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije ponovo u Pioniru? Evo šta Omić kaže o odlasku u Unikahu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track