(VIDEO) MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN IGROM U ŠAPCU: Za razliku od prošle utakmice sada smo uradili šta smo zamislili! Moji igrači su pokazali karakter
Foto: Dragana Udovičić

ovaj put se nije opekao

(VIDEO) MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN IGROM U ŠAPCU: Za razliku od prošle utakmice sada smo uradili šta smo zamislili! Moji igrači su pokazali karakter

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa današnjom pobedom u Šapcu protiv Mačve ispunila cilj.

"Igrali smo dve utakmice u nekoliko dana, a za razliku od one prošle, sada smo uradili šta smo zamislili. Nije lako igrati u Šapcu, Mačva je disciplinovana ekipa i agresivna. Moji igrači su pokazali karakter. Imali smo podršku publike što je dobro. Zahvalio bih i publici i Mačvi", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su Mačvu u Šapcu sa 2:0 i "osvetili" joj se za poraz i eliminaciju iz Kupa Srbije, prošle srede posle penala, 4:5.

"Ukupno smo (zbog povreda) imali 18 igrača u ekipi, ali smo uspeli da uradimo ono što smo zamislili", dodao je Milojević.

Trener Mačve Dragan Aničić rekao je da je njegova ekipa pokazala da može da igra protiv svakoga. Kao ključni trenutak utakmice označio je propuštenu priliku Nenada Gavrića u završnici prvog poluvremena.

"Zvezda je iskoristila šanse i zasluženo pobedila. Mojim igračima moram da čestitam jer su pokazali da mogu da se nose sa svim ekipama, kao i sa budućim šampionima. Imali smo ključni trenutak u 45. minutu koji nismo iskoristili. Da smo to uradili, bilo bi drugačije", naveo je on.

Aničić je Zvezdi poželeo sve najbolje, a rekao je da za njegovu ekipu "neće biti zime", ako ovako bude igrala.

Beta

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track