LUIS FIGO IMA ĆERKU ZA MEDALJU, ONA JE PRAVA BOMBA, KIDA: Njena jedina mrlja je SEKS SNIMAK, zbog kojeg pati (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

sve su joj namestili

LUIS FIGO IMA ĆERKU ZA MEDALJU, ONA JE PRAVA BOMBA, KIDA: Njena jedina mrlja je SEKS SNIMAK, zbog kojeg pati (FOTO)

Fudbal -

Portugalac ima tri ćerke iz braka sa Šveđankom Helen Svedin

Luis Figo (49) ostvario se u životu kao uspešan fudbaler, ali i kao otac. Tokom plodonosne karijere koja je trajala 20 godina osvajao je brojne trofeje i igrao za klubove kao što su Sporting, Barselona, Real i Inter.

Luis Figo
foto: Printskrin/Instagram

Oženjen je nekadašnjom manekenkom iz Švedske Helen Svedin (47) koja mu je uvek bila najveća podrška u životu. Njih dvoje imaju tri ćerke koje su svojom lepotom očarale svet - Danijelu, Martinu i Stelu.

Njihova najstarija ćerka Danijela (23) krenula je majčinim stopama, gde je oduševila modni svet. Na njenu karijeru posebno je ponosan otac. Pored manekenstva Danijela Figo studira medicinu na Univerzitetu Navara. Njeno lice već uveliko krasi naslovnice mnogih magazina koji prate modu.

Jedina "mrlja" u njenom životu pojavila se 2018. godine kada se na društvenim mrežama pojavio pornić tada jedva punoletne Danijele koja je tvrdila da joj je sve namešteno.

- Ne razumem motiv svega ovoga - napisala je Figova ćerka nakon što se našla usred seks skandala.

- U poslednje vreme neprikladne fotografije i videa kruže društvenim mrežama, iza kojih stoji devojka koja se predstavlja kao ja. Još jednom ponavljam i uveravam sve da su fotografije lažne i da na njima nisam ja! Tužna sam kad vidim kako ljudi preko lažnih objava žele naštetiti ljudima koje uopšte ne poznaju - napisala je tada Danijela Figo.

Zanimljivo, posle tog incidenta nijedna Figova ćerka nema profil na Instagramu, niti na bilo kojoj društvenoj mreži.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track