GASKOJN NA SAMRTI: Gase mu se organi

Ugrožen život

GASKOJN NA SAMRTI: Gase mu se organi

Fudbal -
Legendarni fudbaler u teškom stanju pošto mu je telo loše reagovalo na odvikavanje od alkohola

Legendarni fudbaler Pol Gaskojn nalazi se na samrti. Gaskojn je pre četiri dana prebačen u jednu privatnu kliniku u SAD na odvikavanje od alkohola, ali je telo "reagovalo" na promenu.

"U jako je lošem stanju otkad je došao u kliniku za odvikavanje od alkohola. Prestao je da pije pa je telo reagovalo. Organi mu se "gase" i prebačen je na podeljenje intezivne nege. Mogao bi da umre, sve je na doktorima", izjavio je za engleske novine izvor blizak bivšem fudbaleru.

Popularni Gaza je već šest puta bio na odvikavanju, ali je ovog puta bio uporan u želji da uspe.

Dodatne loše okolnosti po njega su što je odavno bankrotirao i nema dovoljno para za lečenje. Bivši saigrači Geri Lineker i TV voditelj Pirs Morgan platili su mu kartu, a lečenje u privatnim klinikama je jako skupo.

Gaskojn je prvi put otišao u kliniku 1998. godine pošto je popio 32 čašice viskija. Drugi put je otišao 2001. godine, i to u Arizonu, gde mu je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.Tri godine kasnije posle povrede leđa navukao se na tablete za bolove, pa je opet počeo da pije.Gaza je 2008. godine demolirao hotelsku sobu pa je odveden na psihijatriju.Pre tri godine je pijan vozio u suprotnoj traci, a isto je ponovio i 2011. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track