ALBANCI HOĆE BODOVE IZ BEOGRADA: Poslali dron, a traže da pobede kao Rusi u Podgorici
Foto: Saša Pavlić

Nova epizoda

ALBANCI HOĆE BODOVE IZ BEOGRADA: Poslali dron, a traže da pobede kao Rusi u Podgorici

Fudbal -
Fudbalski savez Albanije traži od Suda u Lozani da se vodi odlukom UEFA iz meča Crna Gora - Rusija prilikom odlučivanja o njihovoj žalbi na odluku o prekidu duela protiv Srbije

Fudbalski savez Albanije traži od Suda u Lozani da se vodi odlukom UEFA iz meča Crna Gora - Rusija prilikom odlučivanja o njihovoj žalbi na odluku o prekidu duela protiv Srbije u Beogradu.

FS Albanije je ponovo izašao u javnost sa nadom da će Sud za Sportsku arbitražu u Lozani prihvatiti njihovu žalbu na odluku UEFA o prekinutoj utakmici protiv Srbije i njima dodeliti tri boda iz tog susreta.- UEFA je donela pravu odluku za meč Crna Gora – Rusija, ali nisu imali isti aršin kada je u pitanju utakmica Srbija – Albanija. Srpski navijači su bacali pirotehniku i stolice na naše igrače, a na terenu je bilo 5.000 ljudi u prisustvu policije, što je bila posledica loše organizacije utakmice.

FS Albanije očekuje da će Sud u Lozani doneti pravednu odluku 17. aprila, ne samo zato što bi tim Albanije trebalo da dobije tri boda, već zato što bi to bilo rešenje za korist fudbala – navedeno je u saopštenju FS Albanije.

Očigledno je da su Albanci zaboravili da je prekid izazvan prekid slanjem drona sa zastavom “Velike Albanije” zbog čega je UEFA dodelila pobedu Srbiji u tom meču, ali i oduzela našoj zemlji tri boda zbog loše organizacije meča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track