ALBANSKI NAVIJAČI PRETE: Srpske majke vratićemo vam sinove u kovčegu!
Foto: Gazetaflash.com

Ovo više nema veze sa sportom

ALBANSKI NAVIJAČI PRETE: Srpske majke vratićemo vam sinove u kovčegu!

Fudbal -
Murati je za albanske medije govorio o prekinutom meču između Srbije i Albanije u Beogradu u oktobru prošle godine

TIRANA - Vođa navijačke grupe "Albanija ultas" Indrit Murati zapretio je da će srpski navijači biti ubijeni ako dođu na utakmicu između dve selekcije u kvalifikacijama za EP 2016. koja je na programu 8. oktobra u Elbasanu.Murati kaže da ide na utakmice Albanije od 2000. godine. On je za albanske medije govorio o prekinutom meču između Srbije i Albanije u Beogradu u oktobru prošle godine."Obezbedio sam kartu za taj meč, ali mi nisu dali da pređem granicu. Razočaran sam se vratio u Tiranu i na stadionu "Majka Tereza" gledao sam sa drugovima navijačima prenos kada je dron doleteo na stadion. U tom trenutku sam osetio ponos, ponos i samo ponos i počeo sam da plačem. Krenule su mi i suze radosnice", rekao je Murati.

Foto: gazetaflash.com
Foto: gazetaflash.com

On kaže da priča za medije umesto Ismaila Morine zvanog Balist koji je postavio dron u Beogradu."Balist će pričati kada dođe vreme. Naravno da će da priča o tome kako je postavio dron", dodao je on.Murati je potom pričao o utakmici između Albanije i Srbije koja će biti odigrana u oktobru u Elbasanu."Verovali smo protivnicima, kao što nam tradicija nalaže. Međutim, oni su nas oni prevarili i zato ćemo ih čekati. Dočekaćemo ih kako zaslužuju. Prebićemo ih, a polovinu zapaliti. Tu mislim na navijače, a ne na fudbalere", rekao je Murati.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Novinari su ga pitali potom da li to znači da preti srpskim navijačima."FS Srbije nam je zabranio da dođemo na utakmicu u Beograd. A srpski navijači su napali naše igrače. Savetujem majkama srpskih navijača da ne puštaju svoju decu u Albaniju, jer će se u suprotnom vratiti u kovčegu", istakao je Murati i dodao da je njegov san etnički čista Albanija.Intervju Muratija možete pročitati OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track