VATRENE ARGENTINKE BODRE ZVEZDU: Kamila i Franka se preselile u Srbiju i redovne su na utakmicama!

Sestre u Srbiji

VATRENE ARGENTINKE BODRE ZVEZDU: Kamila i Franka se preselile u Srbiju i redovne su na utakmicama!

Fudbal -

Sestre Kamila i Franka Federigi, Argentinke iz Španije, koje gaje neopisivu ljubav prema Crvenoj zvezdi i Srbiji, ispunile su san pošto studiraju u Novom Sadu.

Simpatične devojke otkrio je Kurir na Mundobasketu u Španiji pre tri godine, a njih dve, otkad su došle u Srbiju, gotovo da nisu propustile utakmicu voljenog kluba.

- Dobile smo stipendiju da studiramo grčki i ruski u Novom Sadu i našoj sreći nije bilo kraja. Posebno jer možemo da idemo na utakmice Zvezde, a bile smo skoro na svakoj, pa i sada na gostovanju u Kruševcu - priča nam Kamila i dodaje da ih poraz u derbiju nije mnogo rastužio:

- Očekivale smo lošiji rezultat, u srpskom fudbalu više ništa ne može da nas iznenadi, ali daće bog da crveno-beli budu šampioni.U Srbiji im je fenomenalno, toliko da im Španija u kojoj su odrasle uopšte ne nedostaje.

- Malo se rastužimo kada pomislimo da moramo da se vratimo, ali daćemo sve od sebe da ponovo dođemo - priča Kamila.P. G.

Strast za crveno-belimSRPSKI NAUČILE ZBOG VIDIĆANeobična priča Argentinki počela je kada su preko brata čule za Nemanju Vidića, koji je tada bio zvezda Mančester junajteda. U želji da saznaju što više o njemu i Zvezdi, same su naučile srpski, pa ga pišu i govore perfektno. Kada su prvi put došle na Marakanu, ispunile su jedan od životnih ciljeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track