BERLUSKONI NAREDIO INZAGIJU: Vrati Toresa u startnih 11
Foto: Reuters

Zna fudbal

BERLUSKONI NAREDIO INZAGIJU: Vrati Toresa u startnih 11

Fudbal -
Predsednik Milana je i ranije znao da se "umeša" u trenerski posao, poznato je da je svojevremeno od Fabija Kapela tražio veću minutažu za Dejana Savićevića, a nije tajna da je u sezoni 2006/2007 Karlu Anćelotiju "savetovao" da baš Inzagi ima prednost u odnosu na Alberta Đilardina u Ligi šampiona

Predsednik Milana Silvio Berluskoni razgovarao je sa trenerom ekipe Filipom Inzagijem i "naredio" mu da Fernanda Toresa vrati u startnih 11, prenosi Gazeta delo Sport.

Kako navodi najtiražniji italijanski sportski list Berluskoni je bio nezadovoljan Inzagijevom odlukom da ostavi Toresa na klupi u prethodnom kolu protiv Fiorentine (1:1) i meč započne sa "lažnom devetkom" Žeremijem Menezom.

"Berluskoni je u poluvremenu razgovarao sa Inzagijem i rekao mu da mu se ne dopada ta odluka i da želi da vidi Toresa kao glavnog napadača tima", piše Gazeta i najavljuje doskorašnjeg španskog reprezentativca od prvog minuta na terenu protiv Kaljarija u sredu uveče.

Tores je pre utakmice sa Fiorentinom, gde je odigrao samo poslednjih 10 minuta, bio starter na četiri meča i postigao jedan gol.

"Nisam došao u Milan da prođe vreme, nego da ostavim trag", izjavio je Tores, jasno pokazujući želju da igra.Berluskoni je i ranije znao da se "umeša" u trenerski posao, poznato je da je svojevremeno od Fabija Kapela tražio veću minutažu za Dejana Savićevića, a nije tajna da je u sezoni 2006/2007 Karlu Anćelotiju "savetovao" da baš Inzagi ima prednost u odnosu na Alberta Đilardina u Ligi šampiona.U oba slučaja bio je u pravu i oba puta MIlan je osvajao trofej u Ligi šampiona, Savićević je blistao u Atini 1994. godine protiv Barselone (4:0), dok je Inzagi na istom stadionu, 13 godina kasnije, bio dvostruki strelac u trijumfu protiv Liverpula (2:1) vrednog sedme, za sada i poslednje, titule prvaka Evrope za rosonere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track