BIVŠI ASOVI SLAVE POBEDU PARTIZANA: Lovernj, Vesterman, Marić, Marković i dalje crno - beli
Foto: Printskrin

Odjeci derbija

BIVŠI ASOVI SLAVE POBEDU PARTIZANA: Lovernj, Vesterman, Marić, Marković i dalje crno - beli

Fudbal -
Nekadašnji članovi Partizanove sportske porodice oduševljeni zbog uspeha fudbalera i pobede nad Crvenom zvezdom

147. fudbalski ''večiti derbi'' i pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom (1:0) pomno su pratili i nekadašnji članovi ovog kluba, koji ne kriju oduševljenje trijumfom ekipe trenera Marka Nikolića.Naravno, jedan od prvih koji se oglasio tim povodom, čestitajući fudbalerima Partizana jeste doskorašnji kapiten šampionskog košarkaškog tima crno-belih, Francuz Žo Lovernj.

Ovaj momak igra u moskovskom Himkiju, ali za njega ne važi ona izreka ''daleko od očiju, daleko od srca''.Njemu je Partizan i dalje u srcu, i to ne samo onaj tim u kome je nastupao i sa kojim je osvajao titule, već i čitava crno-bela porodica.

A maltene isto to može da se kaže i za njegovog zemljaka Lea Vestermana, koji od ove jeseni brani boje Limoža, ali takođe nije propustio priliku da dodatno ulepša veče navijačima crno-belih.

On je na svom profilu retvitovao čestitku Aleksa Marića, još jednog bivšeg košarkaša Partizana, koji danas brani boje izraelskog Makabija iz Tel Aviva.

Valjda su i to crno-beli ''časovi ljubavi'' o kojima je trener košarkaša Partizana Duško Vujošević često govorio svih ovih godina...

Pobedu Partizana je uz komentar "Bravo crno - beli, bravo Nikola" proslavio i fudbaler Liverpula Lazar Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track