BIVŠI FUDBALER ZVEZDE TVRDI: Nije Gogua jedini koji cirka!
Foto: Saša Pavlić, Dado Đilas

Milan Jovanović Iskreno upozorava

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE TVRDI: Nije Gogua jedini koji cirka!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Zvezde, koji je takođe imao problema s alkoholom, apeluje da klubovi pomognu onima koji su skrenuli s pravog puta

Milan Mrva Jovanović, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Crne Gore, koji je takođe imao problema s alkoholom, kaže da igraču Partizana Sedriku Gogui, koji je preksinoć priveden pijan, treba pomoći.Jovanović je postao trener najmlađih kategorija, vodi miran i porodičan život, ali ga jedna nepromišljenost iz mladosti i dalje na pogrešan način predstavlja u javnosti. To će se verovatno dogoditi i Gogui nakon trežnjenja u stanici policije. Jovanovića je 2013. godine u alkoholisanom stanju zaustavila policija, da bi se sve završilo njegovim sukobom s policajcem.- Pre svega, treba pomoći mladom momku da ne bi ispaštao celog života zbog jedne gluposti na početku karijere. Eto, na primer ja... živim kao svaki normalan porodični čovek, ali mediji pokušavaju da mi zagorčaju život podsećajući me i kad treba i kad ne treba na jednu stvar zbog koje sam se odavno gorko pokajao. Nemojte sada Gogui da stavljate glavu na panj - priča popularni Mrva.Jovanović očekuje da će klub biti najveća podrška Gogui ako žele da ga vrate fudbalu i da sutra imaju korist od njegovih igara i transfera u jaču ligu.- Klub je morao prvi da mu pomogne ako nameravaju da iskoriste njegov talenat. Da vam iskreno kažem, toliko je alkohola prisutno u sportu da je besmisleno žigosati samo onog koji je uhvaćen. Da ostali ne bi došli u Goguinu situaciju, bilo bi dobro da klupski psiholozi i treneri vredno rade sa svojim igračima i da im pokažu šta je pravi put za sportistu.

Žestoka kaznaOSTAJE BEZ 15.000 EVRA, A ODE I DOZVOLAPartizan je najavio žestoku kaznu za fudbalera iz Obale Slonovače. Direktor kluba Miloš Vazura najavio je da će tražiti da se Gogui skrati plata u naredna tri meseca, i to za 30 odsto. Pošto sada u Partizanu zarađuje oko 15.000 evra mesečno, ostaće bez jednog mesečnog primanja. Pored toga, preti mu oduzimanje vozačke dozvole na najmanje osam meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track