BIVŠI GOLMAN VREĐAO ZLATANA: Ibrahimović je previše glup, u glavi ima samo dve daske
Foto: Reuters

Ovo niko nikad nije uradio

BIVŠI GOLMAN VREĐAO ZLATANA: Ibrahimović je previše glup, u glavi ima samo dve daske

Fudbal -
Možete da budete nabeđeni ukoliko ste Luis Suarez ili Lionel Mesi i postižete golove protiv Bajerna i Real, ali kada date het-trik protiv Nansija..., kaže Žan-Pol Bertran-Deman

Bivši golman fudbalske reprezentacije Francuske Žan-Pol Bertran-Deman uputio na račun napadač Pari Sen Žermena neverovatan broj uvreda, a zatim rekao da "sveci" moraju da se odreknu Zlatana Ibrahimovića ukoliko misle da napreduju kao klub.

"Ne dopada mi se Ibrahimović. Veoma je nabeđen, a najveći je problem što su mu ljudi u glavu ubacili to da je on inteligentan, ali u glavi ima samo dve daske. On nije karikatura, ali nije ni daleko od toga. Možete da budete nabeđeni ukoliko ste Luis Suarez ili Lionel Mesi i postižete golove protiv Bajerna i Real, ali kada date het-trik protiv Nansija... Ne znam, ukoliko PSŽ misli da napreduje, mora da se odrekne Ibre, on je veliki problem za taj klub", rekao je bivši reprezentativac.

Bertran-Deman je nastavio sa pogrdnim rečima za Ibrahimovića, a onda rekao i da mu je potreban šamar za otrežnjenje.

"Njemu igra u okviru kolektiva ne može da se objasni jer je previše glup. Potreban mu je jedan šamar", zaključio je Bertran-Deman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track