Bjeković: Plašim se derbija, jer često pobedi slabiji, a to je trenutno Zvezda

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana o predstojećem duelu

Bjeković: Plašim se derbija, jer često pobedi slabiji, a to je trenutno Zvezda

Fudbal -
Derbi između Crvene zvezde i Partizana igra se narednog vikenda, a crno-beli trenutno na tabeli imaju pet bodova prednosti

BEOGRAD - Nekadašnji golgeter i funkcioner Partzana Nenad Bjeković rekao je da se pomalo plaši predstojećeg večitog derbija, jer se kroz istoriju često dešavalo da pobedi slabiji, a to je po njegovom mišljenju trenutno Crvena zvezda.

"Partizan ima mnogo bolji tim od Zvezde i siguran sam da će biti prvak države, međutim teško je prognozirati šta će se desiti u derbiju, pogotovo jer se ranije često dešavalo da pobedi slabiji, a to je trenutno Zvezda", rekao je Bjeković.

On je istakao da ishod ovog duela neće odlučiti prvenstvo.

"Nema favorita u derbiju, jer u tom duelu nikada nije bilo važno ko je bolje plasiran na tabeli ili ko je na papiru jači, ali sigiran sam da derbi neće rešiti prvenstvo. Posle derbija ostaje još mnogo da se igra, ali siguran sam da će Partizan osvojiti titulu jer je jednostavno ima bolji tim od Zvezde", poručio je Bjeković.

Derbi između Crvene zvezde i Partizana igra se narednog vikenda, a crno-beli trenutno na tabeli imaju pet bodova prednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track