BLOG UŽIVO: Rio Ferdinand okončao fudbalsku karijeru
Foto: Rojters

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Rio Ferdinand okončao fudbalsku karijeru

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:31 - Mega bolja od Konstantina u NišuKošarkaši Mega Leksa pobedili su večeras u Nišu ekipu Konstantina sa 92:65 u utakmici 12. kola Superlige Srbije.Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Rade Zagorac sa 18 poena, najbolje ga je pratio Nikola Jokić koji je ubacio poen manje, dok je Nenad Miljenović postigao 12. U redovima Konstantina najbolji je bio Mladen Vitkovac sa 16 poena.Ekipa Dejana Milojevića sada ima skor od šest pobeda i isto toliko poraza, dok je Konstantin upisao i deveti poraz u domaćem šampionatu.U narednom, 13. kolu Superlige Srbije Mega Leks dočekuje FMP, a niška ekipa gostuje Metalcu.

22:10 - Nemačka i Turska domaćini kvalifikacionih turnira za OI

21:39 - Serena Vilijams pobedila AzarenkuPrva teniserka sveta Serena Vilijams plasirala se u osminu finala Rolan Garosa pošto je posle preokreta pobedila Beloruskinju Viktoriju Azarenku sa 3:6, 6:4, 6:2. Azarenka je odigrala odlično veći deo meča, ali ipak nije uspela da napravi veliko iznenađenje i savlada najbolju na svetu. U drugom setu je vodila sa 4:2, pre nego što je Serena dobila četiri vezana gema, a u trećem je imala 2:0, ali ni to nije iskoristila. Serena će u osmini finala igrati sa sunarodnicom Sloun Stivens koja je pobedila Cvetanu Pironkovu sa 6:4, 6:1.21:05 - Gaske: Đoković je odavno najboljiFrancuski teniser Rišar Gaske rekao je da će pokušati da se oporavi do ponedeljka i spremno dočeka duel sa Novakom Đokovićem. Gaske je pobedio Kevina Andersona sa 3-1 i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa gde će igrati sa srpskim teniserom. "Biće teško. Odigrao sam dva teška meča, koja su trajala više od tri i po sata. Ne znam koliko je trajao duel sa Berlokom. Danas je bilo slično. Moraću da se oporavim od toga. Pokušaću da igram opušteno i udaram snažno lopticu. U suprotnom će biti veoma teško. On je odavno najbolji teniser sveta. U svakom slučaju je od početka ove godine najbolji. To što on igra je neverovatno. Moraću da budem veoma dobar", rekao je Gaske.

20:25 - Bekenbauer poziva Fifu i Uefu na dijalogBivši član Izvršnog odbora Svetske fudbalske federacije (Fifa) Franc Bekenbauer pozvao je u Berlinu Fifu i Evropsku fudbalsku uniju (Uefa) na dijalog zbog zategnutih odnosa između te dve organizacije usled korupcijskog skandala."Mislim da su se Fifa i Uefa trenutno udaljile. Jedino rešenje je dijalog", rekao je Bekenbauer i dodao da bi taj dijalog trebalo što pre da počne. Predsednik Fife Sep Blater rekao je danas da može da oprosti pobunu čelnika Uefe, ali da je nikada neće zaboraviti. "Nepodnošljivost iz Uefe ne dolazi samo od jednog čoveka, već konstantno od 1998. godine kada sam došao na čelo Fife. Ja mogu da im oprostim takav potez, ali nikada ga neću zaboraviti. Ne možemo bez Uefe, ali ni oni ne mogu bez nas", rekao je Blater.

19:50 - Remi Juventusa za kraj sezoneFudbaleri Verone i Juventusa igrali su bez pobednika, 2:2 u meču poslednjeg, 38. kola italijanske Serije A. Golove za Veronu postigli su Toni u 48. i 93. minutu. Golove za goste dali su Pereira u 42. i Ljorente u 57. minutu. Tevez u 88. minutu nije iskoristio penal za Juventus, a torinski klub je u finišu utakmice ostao sa igračem manje, pošto je isključen Pepe. Srpski fudbaler Boško Janković igrao je za Veronu do 74. minuta, a onda je zamenjen. Juventus je sezonu završio na prvom mestu na tabeli sa 87 bodova. Verona je u sredini tabele sa 46 bodova.

19:15 - FA kup od sledeće sezone nosi ime EmirejtsEngleski FA kup će od naredne sezone nositi naziv Emirejts FA kup, pa će tako najstarije fudbalsko takmičenje na svetu prvi put u svojoj istoriji poneti ime nekog sponzora. Fudbalski savez Engleske (FA) danas je objavio da je sa aviokompanijom Emirejts potpisan ugovor na tri sezone. Vrednost ugovora nije saopštena. "Fudbal je ujedinjujući faktor u mnogim zemljama širom sveta... Mi smo ponosni što ćemo biti prvi sponzor koji će se naći u nazivu ovog takmičenja", rekao je predsednik kompanije iz Dubaija Tim Klark.

18:50 - Navijači Aston Vile provocirale pristalice BirmingemaFudbaleri Aston Vile igraju sa Arsenalom u finalu FA Kupa na Vembliju, a njihovi navijači iskoristili su priliku da "bocnu" navijače Birmingema. Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama pokazuje plakat koji se nalazi pored stadiona Birmingema na kom piše: "Grad je vaš, dok smo mi na Vembliju". Navijači Aston Vile očigledno nisu kreativni, s obzirom da su pristalice rivalskog tima imale sličan transparent pre četiri godine kada je Birmingem igrao u finalu Liga Kupa sa Arsenalom, na istom mestu.18:14 - Vasić i Beđik u nedelju za odbranu zlataSrpski dvojac bez kormilara Miloš Vasić-Nenad Beđik u nedelju od 11.33h veslaće finale Evropskog prvenstva za seniore u Poljskoj. Dubl skulovi Marko Marjanović, Aleksandar Filipović, odnosno Iva Obradović, Jovana Arsić, četverac bez kormilara Dušan Bogičević, Veselin Savić, Nikola Stojić, Radoje Đerić i skifista Andrija Šljukić u B finalima. "Vasić i Beđik su u repesažu dokazali ono što je bilo jasno već posle kvalifikacija – da imaju kvalitet i brzinu za najviše domete u Poljskoj. Očekivao su zauzeli prvo mesto u svojoj grupi repesaža i u nedelju će pokušati da se bore za najviši plasman. Najveći konkurenti za to biće im Britanci Foad i Lendgridž od kojih su izgubili u kvalifikacijama. Nadam se da naš čamac ima kvalitet da im pomrsi račun u finalu", istakao je član Selektorske komisije Vesačkog saveza Srbije Nebojša Ilić.

17:49 - Blater: Mogu da oprostim pobunu Uefe, ali je neću zaboravitiPredsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater rekao je da može da oprosti pobunu čelnika Evropske fudbalske unije (Uefa), ali da je nikada neće zaboraviti. "Nepodnošljivost iz Uefe ne dolazi samo od jednog čoveka, već konstantno od 1998. godine kada sam došao na čelo Fife. Ja mogu da im oprostim takav potez, ali nikada ga neću zaboraviti. Ne možemo bez Uefe, ali ni oni ne mogu bez nas", rekao je Blater. Fifu poslednja četiri dana potresa korupcijska afera, nakon što su u sredu američki istražitelji podigli optužnicu protiv čelnika svetske kuće fudbala i uhapsili 14 osoba i optužili ih da su tokom perioda od 25 godina primili više od 150 miliona dolara mita. Blater je ocenio da istraga koja se vodi zbog korupcijske afere "neće dovesti do njegovih vrata". "Nemam čega da se plašim. Zbog čega bi me uhapsili?", izjavio je Blater.

17:30 - Mihajlović: Isplatio sam svoj dug SampdorijiTrener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da je dobrim rezultatima opravdao poverenje kluba u proteklih 18 meseci, koliko je proveo na klupi Đenovljana. Srpski stručnjak sutra će protiv Parme u poslednjem kolu Serije A poslednji put voditi tim iz Đenove, pošto ga najverovatnije očekuje prelazak u Napoli. "Mislim da sam platio svoj "dug". Uvek se osećam emotivno kada sam na stadionu Sampdorije, bila prva ili poslednja utakmica, iako se trudim da ostanem koncentrisan i oštar. Veoma poštujem Sampdoriju i bez obzira da li ću otići ona će uvek biti moja kuća", rekao je Mihajlović. Mihajlović je kazao da posle sezone prvo želi da se odmori, pa donese odluku o daljim planovima u karijeri.

17:11 - Azar: Kao dete sa novom igračkomFudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da se posle osvajanja trofeja Premijer lige osećao kao dete koje je dobilo novu igračku. Belgijanac je proglašen za najboljeg igrača u ligi, londonski klub je osvojio i Liga Kup, ali Azar se najviše obradovao šampionskom trofeju. "Osećao sam se kao dete koje je dobilo novu igračku. Došao sam u Čelsi da osvojim ovaj trofej, uspeli smo i ovo je bila sjajna sezona za sve nas", rekao je Azar.16:46 - Garsija: Roma osvojila svoju ligu, a Juve svojuTrener Rome Rudi Garsija rekao je da je "vučica" osvojila svoju ligu, jer je Juvenuts klasu iznad svih ekipa. "Stara dama" osvojila je titulu u Seriji A, a Roma je na drugoj poziciji sa 16 bodova manje. Za Garsiju je najbitnije to što je njegova ekipa obezebdila direktno učešće u Ligi i to u direktnom duelu sa gradskim rivalom Lacijom. "Najbolji trenutak sezone je pobeda u derbiju koja nam je donela direktan plasman u Ligu šampiona. Šta je bio najlošiji trenutak? Ne znam, radije pamtim samo dobre stvari. Gledajući sezonu, moram da kažem da smo mi osvojili svoje takmičenje, jer je Juventus u svojoj ligi. Oni su naviknuti na pobede. Imaju i svoj stadion, osvojili su Skudeto, takođe igraju i u finalu Lige šampiona. Oni su mnogo ispred, tako da smo mi završili u vrhu tabele u odnosu na sve druge klubove i ostvarili primarni cilj, a to je Liga šampiona naredne sezone", rekao je Garsija.

16:24 - Vilotić u idealnom timu švajcarske SuperligeFudbaler Jang Bojsa i bivši reprezentativac Srbije Milan Vilotić izabran je u najbolji tim švajcarskog šampionata ove sezone prema listu Blik. Vilotić se našao u najboljih 11 igrača uprkos tome je prvi deo sezone propustio zbog operacije, ali se vratio na teren kada njegov tim nije doživeo poraz na 13 uzastopnih utakmica. Snažni štoper je pomogao ekipi da se sa drugog mesta u prvenstvu plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 27 utakmica i postigao četiri gola. Pored Vilotića u najboljem timu su još: Tomas Vaklik (Bazel), Fulvio Sulmoni (Tun), Marek Suhi (Bazel), Renato Štefen (Jang Bojs), Markus Nojmar (Vaduc), Škelzen Gadši (Bazel), Musa Konate (Sion), Kajo (Grashopers), Gijom Oro (Jang Bojs) i Jakob Jančer (Lucern).16:00 - Divac novi član Komisije za okruženje sportiste MOK-aPredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac imenovan je za člana Komisije za okruženje sportiste Međunarodnog olimpijskog komiteta. Komisija ima za cilj unapređenje okruženja sportiste, pod kojim se pre svega podrazumevaju sva lica i organizacije koja su u posrednom i neposrednom kontaktu sa sportistom i imaju uticaj kako na njegov trenažni proces i takmičenja, tako i na život van sportskog terena. Predsednik Komisije je proslavljeni atletičar i predsednik Olimpijskog komiteta Ukrajine Sergej Bubka. "Velika je čast za mene lično, ali pre svega rekao bih za Olimpijski komitet Srbije. Predsednik MOK-a Tomas Bah i izvršni odbor prepoznali su OKS kao nacionalni olimpijski komitet koji sportistu stavlja u centar i nastoji da vodi računa o njegovom okruženju u svakom segmentu, od uslova za trening, preko edukacije i usavršavanja trenera, vrhunske medicinske zaštite, do školovanja samog sportiste i njegove karijere posle sporta", rekao je Divac.

15:35 - Fifa suspendovala Indoneziju iz svih takmičenjaSvetska fudbalska federacija (Fifa) suspendovala je nacionalnu selekciju Indonezije i njene klubove iz svih međunarodnih takmičenja zbog umešanosti Vlade te države u funkcionisanje Fudbalskog saveza. Prema pravilima Fife, Vladama članica ove organizacije je zabranjeno mešanje u fudbal. Suspenzija Indoneziji dolazi samo dve nedelje pre početka kvalfikacija za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.Indonezija je prvu utakmicu u kvalifikacijama trebalo da igra 11. juna protiv Tajvana, a samo pet dana kasnije bi trebalo da dočeka Irak.Fifa je ipak u ovom slučaju načinila mali izuzetak, pošto je selekciji Indonezije za igrače do 23 godine odobrila da učestvuje na Igrama jugoistočne Azije, koje su počele juče u Singapuru.

15:20 - Pelević: Pomoći ćemo Saidi i Sedadu BukvićuPredsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević rekao je prilikom posete Klubu borilačkih sportova Novi Pazar (KBS) da će taj Savez, zajedno sa Ministarstva omladine i sporta (MOS), Sportskim savezom Srbije (SSS) i gradskim vlastima, pokušati da pomogne državnim reprezentativcima Saidi i Sedadu Bukviću."Učinićemo sve da se odužimo porodici Bukvić, koja je dala dva reprezentativca. Želimo da toj divnoj deci olakšamo bavljenje sportom. Saida je dvostruka juniorska šampionka sveta, bronzana sa prošlog prvenstva Evrope, sad je bila druga na Svetskom kupu u Segedinu, dok je Sedad osvajanjem zlata na takmičenju u Mađarskoj, na seniorskom debiju u selekciji Srbije, opravdao poverenje", izjavio je Pelević novinarima u Novom Pazaru.

14:56 - Rio Ferdinand okončao fudbalsku karijeruLegendarni engleski fudbaler Rio Ferdinand, objavio je da završava igračku karijeru, samo dan pošto je otpušten od Kvins Park Rendžersa. Ferdinand (36) je igrao na poziciji štopera, a tokom karijere, pored KPR-a, nastupao je za Vest Hem, Bornmut, Lids i Mančester ;junajted, a odigrao je i 81 utakmicu za reprezentacije Engleske i postigao tri gola.14:22 - Paunović: Svaki meč kao finale, očekujem dobar rezultatSelektor omladinske reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović rekao je da ekipa spremno dočekuje Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu i poručio da očekuje pozitivan rezultat na premijeri protiv Urugvaja. Srbija sutra šampionat otvara utakmicom protiv selekcije Urugvaja, a u D grupi nalaze se još Mali i Meksiko. "Došli smo na Novi Zeland sa željom da predstavimo celom svetu naš stil igre, talenat, vrednosti i kulturu. Od samog dolaska, uživamo u svakom danu koji ovde provodimo jer smo deo jednog od najznačajnijih fudbalskih takmičenja, koje će doneti nove fudbalske zvezde. Cilj nam je da napravimo dobar rezultat, ali pre svega želimo da pravilno razvijamo naše fudbalere i da oni uskoro postanu okosnica A tima", rekao je Veljko Paunović.Paunović je istakao da je reprezentacija Urugvaja kvalitetan rival. "Za nas je ovde svaka utakmica finale, pripremamo se vrlo ozbiljno i studiozno, a dobro znamo da nas čeka izuzetan protivnik, koji ima veliko iskustvo na ovakvim takmičenjima. Proučili smo njihove vrline i mane, siguran sam da će publika uživati u ovom duelu, kao i u svim ostalim utakmicama ovog fantastičnog šampionata", izjavio je selektor. Utakmica između Srbije i Urugvaja igra se sutra na stadionu u Danedinu od 6 sati po srednjeevropskom vremenu.

13:58 - Mundijali 2018. i 2022. ostaju Rusiji i KataruGeneralni sekretar Svetske fudbalske federacije (Fifa) Žerom Valke izjavio je u Cirihu da će svetska prvenstva u fudbalu 2018. i 2022. godine biti održana u Rusiji i Kataru, uprkos korupcijskoj aferi koja pogađa tu organizaciju o organizaciji ta dva Mundijala. "Fifa je žrtva i ona je podnela žalbu švajcarskom pravosuđu", rekao je Valke i podsetio da je Fifa 18. novembra podnela žalbu zbog sumnje o "pranju novca i organizaciji tih prvenstava".

13:22 - Putin čestitao Blateru ostanak na čelu FIFA Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Sepu Blateru ponovno imenovanje za predsednika FIFA."Predsednik Putin izrazio je nadu da će Blaterovo iskustvo, profesionalizam i visok autoritet koji uživa pomoći da u budućnosti podstakne razvoj fudbala širom sveta", navodi se u saoptšenju iz Kremlja. Rusija želi da sarađuje sa Fifom, a posebno u pripremi za završnu fazu Svetskog prvenstva 2018. godine, čiji će biti domaćin. Na 65. kongresu Svetske fudbalske federacije koji je u petak održan u CirihuBlater (79) dobio je peti mandat uzastopno na funkciji predsednika, nakon što se u drugom krugu glasanja iz izborne trke povukao jordanski princ Ali bin al-Husein. Izbori su održani u jeku velikog skandala jer su, na zahtev tužilaštva iz SAD, u Švajcarskoj uhapšena sedmorica zvaničnika Fifa, koji su optuženi da su od devedesetih godina prošlog veka pa do danas, u SAD i Latinskoj Americi primali mito.

13:12 - Zimonjić i Matkovski u trećem kolu dublova Nenad Zimonjić i Marćin Matkovski plasirali su se u treće kolo muških dublova na Rolan Garosu.U drugoj rundi takmičenja pobedili su španski par Pablo Kareno/Danijel Himeno Traver rezultatom 6:4, 7:6 (7:5).Srpsko-poljski duet će u narednom kolu igrati protiv britansko-australijskog para Džejmi Marej/Džon Pirs. To će biti dobra prilika za Zikija da osveti Dušana Lajovića, budući da su Marer i Pirs eliminisali Lajovića i Santjaga Hiralda rezultatom 6:1, 6:2.12:52 - Porto otkupio KazemiraFudbalski reprezentativac Brazila Kazemiro potpisao je trajni ugovor sa Portom, obajvljeno je na sajtu kluba.Kazemiro je tek završenu sezonu proveo na pozajmici u Portu iz Reala, ali su Madriđani zadržali pravo da ga vrate za 7,5 miliona evra. Brazilski vezista je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 41 utakmicu i dao četiri gola. On je 2013. godine prešao iz Sao Paula u Real, ali nije dobio pravu šansu zbog čega je igrao za drugi tim kraljevskog kluba. Za reprezentaciju Brazila odigrao je sedam utakmica, a nalazi se na spisku selektora Karlosa Dunge za predstojeći Kopa Amerika u Čileu.

12:15 - Zagorčić još godinu dana u Vojvodini Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić ostaće još godinu dana na klupi novosadskog tima, saopšteno je na sajtu superligaša. Kako se navodi, Upravni odbor kluba odlučio je da Zagorčiću i njegovom pomoćniku Zoltanu Sabu ukaže poverenje nakon što su obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što je prema mišljenju kluba njihova najveća zasluga. Zagorčić je sredinom marta preuzeo Vojvodinu, sa kojom je završio na četvrtom mestu na tabeli Superlige. On je i 2012. godine bio na čelu stručog štaba Novosađana, a vodio je još Donji Srem i bugarski Liteks.

11:40 - Blater optužuje SADPredsednik Međunarodne fudbnalske federacije (FIFA) Sep Blater oštro je danas kritikovao američkog federalnog državnog tužioca Loretu Linč, koja je naložila hapšenje visokih funkcionera FIFA zbog sumnje na korupciju i pranje novca. Dan nakon što je, uprkos nezapamćenom skandalu, peti put izabran za predsednika FIFA, Blater je za švajcarsku televiziju rekao "da nešto mnogo smrdi" u odluici da se dva dana pre izbora hapse vodeći ljudi Svetske kuće fudbala. Švajcarska policija je, po nalogu američkih vlasti, uhapsila sedmoricu funkcionera FIFA, među kojima su dva potpredsednika i jedan član Izvršnog komiteta.

11:05 - Markinjos: PSŽ zaostaje, potrebna nam je Liga šampionaFudbaler Pari Sen Žermena Markinjos rekao je danas da je klubu nedostaje pehar Lige šampiona kako bi postao veliki. PSŽ je od dolaska predsednika Nasera Al Kalifija potrošio ogroman novac na transfere igrača, ali u poslednje tri godine u Ligi šampiona nije uspeo da dogura više od četvrtfinala. "Mi i dalje zaostajemo. Teško je osvojiti Ligu šampiona, to zahteva vreme, ali verujem da smo na pravom putu. Uzeli smo dosta trofeja poslednjih nekoliko godina, ali ako želimo viši nivo moramo da beležimo bolje rezultate u Evropi", rekao je Markinjo za francuski list Lekip. Parižani su više uspeha imali u Francuskoj, gde su osvojili tri titule prvaka u nizu, od pet koliko ih imaju u riznici. Jedina dva evropska pehara koja je PSŽ osvojio su Kup pobednika kupova (1996) i Intertoto kup (2001).

10:30 - Berluskoni vraća Anćelotija i Ibru u MilanPrvi čovek Milana, Silvio Berluskoni ne odustaje od namere da iskusnog italijanskog stručnjaka, Karla Anćelotija, vrati na klupu Rosonera. "Nadam se da će Anćeloti opet postati trener Milana. Ne samo zato što nam je potreban dobar čovek i stručnjak, već zato što ga žele navijači. Ovih dana, zbog obaveza oko izbora, obilazim Italiju i gde god sam sreo navijače Milana, savetuju me da vratim Ančelotija". Berluskoni je kao jedan od glavnih zadataka postavio i vraćanje napadača Zlatana Ibrahimovića iz Pari Sen Žermena.“Veliki sam zagovornik ideja da on ponovo obuče dres Milana, iako je to komplikovan transfer. Ipak, samo nam je potrebno strpljenje“, kazao je on.

09:15 - Pjetlović i Filipović odveli Pro Reko u finale LŠVaterpolisti Pro Reka pobedili su u petak Barselonetu rezultatom 12:11 i plasirali se u finale Lige šampiona.Junak trijumfa bio je Duško Pijetlović, a u pobedničkom timu sjajan je bio i Filip Filipović, koji je upisao pet golova. Pijetlović je dodao tri, dok se Andrija Prlainović nije upisao u strelce.U drugom polufinalu, Primorje je pobedio Jug sa 10:9. Finale Lige šampiona igra se u subotu od 19.30, dok je utakmica za bronzu na programu u 18 časova.

08:45 - Neizvestan nastup Tompsona u finalu NBA ligeJedan od najboljih igrača Golden Stejta Klej Tompson doživeo je potres mozga, pa je u ovom trenutku njegovo učešće u prvom meču NBA finala pod znakom pitanja. U utakmici kojom je Golden Stejt eliminisao Hjuston sa konačnih 4:1 u pobedama, Trevor Ariza je u jednom duelu kolenom udario Tompsona u glavu. Igrač Golden Stejta je skoro minut ostao da leži na parketu, koji je morao i da napusti zbog krvarenja.

08:15 - Djoković danas na Rolan Garosu protiv KokinakisaPrvi teniser sveta Novak Djoković danas igra meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Australijanca Tanasi Kokinakisa, a meč je drugi na programu na terenu Filip Šatrije (oko 13h). Djoković se do sada nije sastajao sa Kokinakisom koji zauzima 84. mesto na ATP listi.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track